Vacature Omgevingsmanager Koninklijke

Omgevingsmanager Koninklijke in Papendrecht

 • Redactie Dordrecht
 • 24-12-2023

Omgevingsmanager in Papendrecht

Omgevingsmanager

Wat vragen wij van jou?

 • Durf buiten de lijntjes te kleuren
 • Een klantgerichte visie
 • Eigen initiatief

Hoe jij het verschil kunt maken ?
Jij kunt het verschil maken door als omgevingsmanager binnen Boskalis Nederland de belangen van stakeholders af te wegen, draagvlak te creëren voor oplossingen en het vertrouwen van stakeholders op te bouwen, zodat zowel de projectbelangen als de belangen van de omgeving worden behartigd.

Boskalis Nederland voert toonaangevende droge en natte infrastructurele projecten uit die letterlijk de kaart van ons land veranderen. De projecten die we uitvoeren hebben stuk voor stuk impact op de omgeving waardoor de rol van omgevingsmanager cruciaal is voor het creëren van draagvlak en het soepel laten verlopen van het project. Je bent de schakel tussen het project en de omgeving en je bouwt aan het vertrouwen bij stakeholders en zorgt dat zowel de projectbelangen als de belangen van de omgeving worden behartigd.
Als omgevingsmanager bij Boskalis Nederland ben je verantwoordelijk voor het gehele spectrum van omgevingsmanagement en acteer je op het gebied van communicatie, stakeholdermanagement, conditionering en omgevingshinder.

Wat je gaat doen als omgevingsmanager:

 • Binnen het project zorg jij ervoor dat de wensen en belangen van stakeholders afgewogen worden, je creëert draagvlak voor oplossingen, zodat de haalbaarheid van het project en de belangen van de opdrachtgever en stakeholders gewaarborgd zijn;
 • Je denkt samen met het projectteam na over manieren om hinder te voorkomen of verminderen voor de omgeving;
 • Je legt en onderhoud de verbinding tussen het project en de omgeving met daarin verschillende type stakeholders.

Wat je meebrengt:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een rol als omgevingsmanager (of soortgelijks), of je denkt dat vanuit eerder opgedane ervaring dit de juiste vervolgstap in jouw carrière is.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent omgevingsbewust en je bent een natuurlijke samenwerker.
 • Ook laat jij je niet uit het veld slaan wanneer zaken anders lopen dan gepland. Flexibiliteit is typerend voor jouw mentaliteit en je deinst er niet voor terug om beslissingen te nemen binnen je bevoegdheid.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : 26 vakantiedagen, 5 ATV dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis : Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie:

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van het cluster Omgeving. Het cluster Omgeving bestaat uit een enthousiast team van omgevingsmanagers, vergunningenmanagers en ecologen van ongeveer 25 personen. Wij bedienen alle business lines binnen Boskalis en draaien op zowel grote als kleine projecten mee in zowel tender- als uitvoeringsfase.
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor of projectlocatie.
 • Begeleiding: Je wordt door een ervaren omgevingsmanager begeleidt en opgeleid tot omgevingsmanager.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 of 40 uur per week.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland
Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Meer over Boskalis Nederland en de collega's vind je hier .

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van omgevingsmanager te beantwoorden. Neem contact op met Dennis Schuurman, Recruitment Boskalis, via .

Zijn we een match? Dan zullen we je een mooi voorstel doen.

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Stuur mij een bericht en ik help je graag.


Functie: omgevingsmanager Startdatum: 16-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de dordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:omgevingsmanager koninklijke
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Omgevingsmanager Koninklijke Koninklijke Boskalis Westminster 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures