Vacature Projectleider (Junior)

Projectleider (Junior) in Papendrecht

 • Redactie Dordrecht
 • 22-12-2023

Projectleider (Junior) in Papendrecht

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt in Papendrecht, voortstuwing systemen voor wereldwijde scheepvaart. Heb jij de ambitie om jouw technische en commerciële kennis in te zetten voor het bieden van ondersteuning aan onze wereldwijde sales? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten. In ieder project wordt nauw samengewerkt met engineering en inkoop, maar er is ook veel contact met diverse andere afdelingen. Als Projectleider sta je daarmee midden in het bedrijf, zowel commercieel als technisch.

Jij bent de schakel die het proces vanaf order tot en met de nazorg begeleidt. Je stuurt dit proces aan en bewaakt het project. Door onze maatwerkoplossingen sta je dicht bij de producttechniek, schakelt tussen meerdere projecten en hebt dagelijks contact met klanten, leveranciers en vooral collega's. Je voornaamste taken zijn onder andere:

 • Aansturing en coördinatie van diverse projecten op het gebied van levertijd, kosten en kwaliteit;
 • Samenwerken met Sales, om het project daarna over te nemen en onder eigen verantwoording te begeleiden. Commerciële ervaring (in de techniek) is dus een pré;
 • Bijhouden en bewaken van de planning;
 • Overleg met interne afdelingen, klanten, leveranciers en keuringsinstanties;
 • In samenwerking met Sales de klantwens vertalen naar technisch productspecificatie;
 • Bepalen van in te kopen project specifieke artikelen en voorbereiden voor inkoop;
 • (Op locatie) begeleiden van interface meetings, inbouw, inbedrijfstelling en proefvaarten.

Heb jij technisch inzicht, ben jij flexibel? Ben je bereid je te verdiepen in nieuwe technologieën, denk aan de overstap naar elektrische aandrijvingen. Kun je eigen verantwoordelijkheid en vrijheid aan? Geniet je van technische uitdagingen en oplossingen? Maak je graag zelfstandig de juiste keuzes voor de lange termijn en een tevreden klant?

Verder denken we aan:

 • Sterke technische kennis, vooral gerelateerd aan werktuigbouwkunde, scheepsbouw of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Affiniteit of werkervaring met frequentieregelaars, hoofdborden, elektronica, power management;
 • Meedenkende en zelfstandige houding;
 • Creatief en communicatief sterk;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met de maritieme of technische sector.

Wij bieden

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. Wij bieden ruimte voor jouw ambitie. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatiebrief naar het e-mailadres:

Voor meer informatie, neem contact op met HR via of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk om de profielen en voorwaarden naar te sturen.


Functie: projectleider Startdatum: 14-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend.

Functie:projectleider
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Projectleider (Junior) Veth Propulsion 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures