Vacature Project Manager Groot Grondverzet

Project Manager Groot Grondverzet in Papendrecht

Project Manager Groot Grondverzet

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Werk met impact
 • Samen zetten we Nederland op de kaart
 • Veel eigen verantwoordelijkheid

Wat vragen wij van jou?

 • Passie voor je vak
 • Relevante werkervaring
 • Een ondernemende mindset

Make your mark

Ben jij een ervaren Project Manager en is (groot) grondverzet jouw passie? Wil jij werken aan verschillende toonaangevende projecten binnen Nederland, zoals Dijkversterking Zwolle-Olst of de Meanderende Maas? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de functie van Project Manager Groot Grondverzet.

Het specialisme EarthMoving & Mining is verantwoordelijk voor uiteenlopend en omvangrijk grondverzet in binnen- en buitenland. Omdat bij alle infrastructurele werken droog grondverzet een centrale rol speelt, heeft dit specialisme zich binnen Boskalis Nederland ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende spelers op de Nederlandse markt. Ook wordt dit specialisme internationaal succesvol ingezet. Een voorbeeld van deze internationale inzet is de bouw van een nieuw internationaal vliegveld in Manilla (Filipijnen). De projecten in binnen- en buitenland zijn stuk voor stuk projecten waarin grondverzet een grote rol speelt en waarbij we het verschil maken door de optimale aansturing en inzet van materieel en mensen. Als Project Manager binnen het specialisme EarthMoving & Mining begrijp je dat proces als geen ander en zoek je continu naar efficiëntie.

Wat je gaat doen als Project Manager Groot Grondverzet

 • Zowel het ontwerp, het proces als de uitvoering van het project op de juiste momenten aan- en bij sturen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, productie, kwaliteit, financiën, planning en de mensen die voor en met ons werken.
 • Voor zowel de tender- als de projectteams ben jij de; inhoudelijke vraagbaak en steun en toeverlaat op het gebied van grootschalig grondverzet
 • Van nature ben je een echte leider, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je weet mensen te motiveren en te inspireren om tot innovatieve oplossingen te komen.
 • Vanuit jouw rol als specialist (tijdelijke) inzet op internationale tenders en projecten (indien je dat zou ambiëren).

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als Project Manager Groot Grondverzet als je het volgende meebrengt:

 • Een afgeronde hbo- of academische opleiding in de richting civiele techniek, bouwkunde of technische bedrijfskunde of een gelijkwaardig werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring als project manager, discipline leider of projectleider bij een (middel)grote aannemer op het gebied van grootschalig grondverzet.
 • Meerdere jaren ervaring met het aansturen van grondverzet scope projecten en teams.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.

Extra informatie

 • Waar kom je te werken: Je werkt vanuit de standplaats Papendrecht, maar bent ook regelmatig op projectlocaties verspreid over het land.
 • Fulltime/ parttime: De functie is fulltime (40 uur per week).
 • We voeren twee sollicitatiegesprekken op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Meer over Boskalis Nederland en de collega's vind je hier .

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie Project Manager Groot Grondverzet te beantwoorden. Neem contact op met , .


Functie:project manager groot grondverzet
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Project Manager Groot Grondverzet Koninklijke Boskalis Westminster 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures