Vacature Productiemedewerker Coolrec

Productiemedewerker Coolrec in Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

Coolrec zet elektrische en elektronische apparaten, kunststoffen en non-ferro metalen om in hoogwaardige grondstoffen. We richten ons op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, en hebben vijf gespecialiseerde locaties in drie landen. Hiermee zijn we een toonaangevende speler in Europa. Binnen Coolrec delen we de visie van 'Waste no more' met ons moederbedrijf Renewi.

Functieomschrijving

Op zoek naar een baan met stabiliteit en uitdaging? Verdien tot €3.100,- bruto per maand! Aarzel niet, neem nu contact met ons op!

Bij Coolrec, een vooraanstaand bedrijf in de recyclingsector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het recyclen van witgoed. Jouw taken omvatten onder andere het lossen van koelkasten uit containers op het losplatform. Hier zorg je ervoor dat al het afval, inclusief glas en ander materiaal, gescheiden wordt in de afvalbakken. Vervolgens leg je de koelkasten op de lopende band, zodat ze door de shredder kunnen gaan.

Daarnaast zijn dit jouw werkzaamheden: 

 • Het handhaven van een schone en veilige werkomgeving.
 • Assistentie verlenen aan collega's wanneer dat nodig is.
 • Het bedienen van een heftruck om pallets en bakken te verplaatsen (mits je over het juiste certificaat beschikt).
Functie-eisen

Het is van groot belang dat je een doorzetter bent en fysiek in staat bent om zwaar werk te verrichten, aangezien je de hele dag koelkasten tilt en verplaatst. Daarnaast:

 • Ben je fulltime beschikbaar voor een 3-ploegendienst.
 • Beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.
 • Woon je in de buurt van Dordrecht, Breda of Rotterdam en beschik je over eigen vervoer om op de locatie te komen.
Arbeidsvoorwaarden

Als productiemedewerker bij Coolrec kom je terecht in een dynamische sector en maak je kans op een vaste aanstelling. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je ontvangt een competitief salaris van €14.93 per uur, exclusief een structurele ploegentoeslag van 22% in drie ploegen en 14% in twee ploegen.

De werktijden zijn als volgt:

 • 06.00-14.00 uur
 • 14.00-22.00 uur
 • 22.00-06.00 uur

Bovendien ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 6 km enkele reis (maximaal €0,21 cent per km). Als je dat wenst, kun je via ons cursussen volgen, zoals VCA-B, heftruckof rangeren, om jezelf verder te ontwikkelen!Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3120 – 3120
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.peute@werk.olympia.nl of Rebekka van Egmond - Peute. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Productiemedewerker Coolrec Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures