Vacature Technisch Administratief Medewerker

Technisch Administratief Medewerker in Sliedrecht

Dit ga je doen

Binnen jouw nieuwe baan als Technisch Administratief Medewerker vallen veel verschillende werkzaamheden. Zo ben jij als Customer Service Medewerker aanspreekpunt voor bestaande klanten met technische vraagstukken en zoek jij oplossingen voor bijvoorbeeld een defecte bewegingssensor voor een lamp. Daarnaast ben jij de stem van het bedrijf voor potentiële klanten en kan jij je commerciële kant laten zien door informatie te geven over bijvoorbeeld een compleet verlichting systeem. Maar ook jouw collega Office Manager kan ondersteuning gebruiken, dus ook algemene administratieve werkzaamheden horen ook bij jouw functie.

Jouw nieuwe baan biedt volop leerkansen. Heb jij nog geen elektrotechnische kennis? Jouw werkgever verzorgt trainingen om je alle ins en outs te leren. Technische feeling, klantgerichtheid en commerciële ervaring zijn wel pluspunten maar ook als jij een gerichte opleiding hebt afgerond maar nog geen werkervaring hebt mag je ook zeker reageren.

Sta jij klaar om de wereld van bewegingssensoren in beweging te zetten vanuit jouw functie als Technisch Administratief Medewerker? Solliciteer dan direct of neem contact op voor meer informatie!

Organisatie- en afdelingomschrijving

In veel gebouwen, van kantoren tot universiteiten, van ziekenhuizen tot hotels en van magazijnen tot particuliere woningen, zijn de innovatieve producten en oplossingen van jouw nieuwe werkgever terug te vinden. Ze maken het verblijf in de ruimten comfortabeler, veiliger en vriendelijker. Gevestigd in Sliedrecht zit een klein team waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat. 

Dit krijg je

  • Een salaris tot €3.500,- bruto per maand
  • DIRECT in dienst bij het bedrijf
  • Een aantrekkelijke persoonlijke bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld


Functie:Technisch Administratief Medewerker
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Technisch Administratief Medewerker Raaak Personeel 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures