Vacature Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar in Dordrecht

Als Bouwkundig Tekenaar word je onderdeel van onze technische afdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in het bedenken van vloeroplossingen en staalplaatbetonvloeren. De klanten zijn divers en worden zowel in Nederland als in het buitenland bediend.

In jouw rol als Bouwkundig Tekenaar adviseer jij klanten en relaties over de mogelijkheden. Je maakt legplannen, montage tekeningen en constructieve details. Los van het tekenen, ben je dus ook veel in contact met de klant en ben jij een adviseur.

Het is een afwisselende rol waar jij samen met je collega's een groot scala aan verschillende opdrachtgevers in de bouw bedient en adviseert. Ben jij communicatief sterk, leergierig en kan je met AutoCAD werken? Solliciteer dan direct!Functie:AutoCAD Tekenaar, Tekenaar
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Bouwkundig Tekenaar Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures