Vacature Junior Financieel Controller

Junior Financieel Controller in Sliedrecht

Dit ga je doen

Ben jij die ambitieuze Junior Financieel Controller die we zoeken? Je start op de financiële administratie bij dit mooie bedrijf in Sliedrecht en je gaat je vaardigheden van financial control, voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse vestigingen, verder ontwikkelen. Het salaris kan oplopen tot €2800,- bruto per maand!

Onze klant, een toonaangevend bedrijf in de branche van kunststof halffabrikaten, is momenteel op zoek naar een gedreven Junior Financieel Controller.  Als Junior Financieel Controller ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de financiële afdeling en het assisteren bij financiële analyses en rapportages. De functie is lekker uitdagend; zo ben je verantwoordelijk voor de salarisverwerking, het verzamelen en analyseren van financiële gegevens, het controleren van financiële processen en procedures en het identificeren van mogelijke verbeteringen en efficiëntie in de financiële processen.

De organisatie waar je komt te werken is van oudsher een familiebedrijf, wat je nog steeds terug vindt in de familiaire bedrijfscultuur. De organisatie kenmerkt zich door een huiselijk en warme sfeer, de korte lijnen en hechte teams.

Ben jij die communicatief vaardige, financiële topper? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet start jij 2024 met een nieuwe te gekke baan!Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze organisatie is een speler in de branche van kunsstof halffabrikaten. Het is te omschrijven als een familiebedrijf waar men informeel met elkaar omgaat. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Dit krijg je

  • Salaris dat kan oplopen tot € 2800,- bruto op basis van 40 uur per maand
  • Ben jij dé match dan start je gelijk op contractbasis bij het bedrijfFunctie:Junior Financieel Controller
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Junior Financieel Controller Raaak Personeel 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures