Vacature Productie Monteur Thrusters

Productie Monteur Thrusters in Papendrecht

PRODUCTIE MONTEUR THRUSTERS

Papendrecht

WIJ VRAGEN

Een Productiemonteur met technisch inzicht voor onze Thrusterafdeling. Deze afdeling zorgt voor de kwalitatief hoogwaardige productie van de diverse typen thrusters, die daar van A tot Z in elkaar gebouwd worden. Jij bouwt alle losse onderdelen samen volgens tekening en de bijbehorende checklists en werkinstructies. De modules bestaan o.a. uit staartstukken, middenstukken en bovenkasten. Je rouleert in werkcellen, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan dat onderdeel van de thruster werkt. Jouw dag bestaat uit:

 • Het lezen van tekeningen en werkinstructies via de computer in je werkcel
 • Het samenbouwen en afstellen (o.a. blauwen) van losse tandwielen tot een tandwielkast
 • Het afstellen van diverse lager opstellingen
 • Het monteren van diverse typen afdichtingen
 • Het bouwen van diverse onderdelen voor het hydraulisch systeem: pompen, kleppen, ventielen en leidingwerk

In het productieproces bouw je de modules samen van onze zelfontwikkelde producten, die een eigen wijze van montage vereisen. Daarom krijg je, wanneer je bij ons in dienst komt, een uitgebreid inwerktraject, waarin je onder begeleiding de kneepjes van het vak geleerd krijgt.

JOUW TALENT

Kwaliteit staat bij ons op nummer één! Onze opdracht is elk schip probleemloos te laten varen. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is gestructureerd en volgens de vastgestelde normen te werken. Je werkt aan onderdelen met een stevig formaat, maar het gaat om spelingen van honderdsten. Dat betekent dat je blijft afstellen en corrigeren tot je precies de juiste speling hebt gevonden. Je hebt het geduld en de precisie om op deze manier te werken, want jij gaat voor perfectie. Ook ben je bereidt om een stapje extra te doen als de situatie daar om vraagt. Verder beschik je over:

 • Een MBO 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Machinebouw
 • Kennis van en werkervaring met tandwielen en lagers
 • Technisch inzicht en passie voor technisch complexe producten
 • Leergierigheid
 • Affiniteit met de scheepvaart is een pre

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega's zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE?

Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatiebrief naar het e-mailadres:

Voor meer informatie, neem contact op met HR via of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk om de profielen en voorwaarden naar te sturen.Functie:productie monteur thrusters
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Productie Monteur Thrusters Veth Propulsion 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures