Vacature Kostendeskundige

Kostendeskundige in Sliedrecht

 • Redactie Sliedrecht
 • 10-02-2024

Kostendeskundige in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


   • Alles over Bouw & Installaties

Is dit dé baan voor jou?

Gaat jouw hart sneller kloppen van imposante projecten zoals de Zeesluis IJmuiden of de Oosterweelverbinding, de nieuwe rondweg bij Antwerpen? Help je graag Nederland te verduurzamen met de bouw van de grootste windparken, de levensduurverlenging van infrastructuur en wil je werken aan grootschalige dijkversterkingen om Nederland droog en veilig te houden? Kom dan bij ons werken als kostendeskundige, waar je de spin in het web bent bij de totstandkoming van integrale projectkosten van grotere multidisciplinaire projecten.

Je stelt complete kostenramingen op, mede op basis van input van kostprijsdeskundigen in het team. Je adviseert sectorhoofden, projectmanagers en projectleiders hierover. Dat is de kern van de kostendeskundige bij Iv-Infra. Uiteraard is dat niet het enige. Je signaleert en adviseert over omvangrijke en/of risicovolle onderdelen en bent medeverantwoordelijk voor het bepalen van de strategie en bijbehorende acties. Ook zie jij het belang van het motiveren, sturen, coachen en adviseren van projectleiders en projectmanagers op kostengebied. Als kostendeskundige ben jij een belangrijke schakel in het ontwerpproces. Bovendien vind je het leuk om op elk niveau te communiceren en effectief samen te werken.

Iv-Infra levert op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame infrastructuur. Je kent ons misschien wel van de Nieuwe Zeesluis IJmuiden , de Zandhazenbrug of het ontwerp van de sluisdeuren van het Panamakanaal . Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen! Zo leveren wij integrale adviezen voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding, verkeer en infra-installaties en spoorwegen. Daarnaast leveren wij specialistische diensten op het gebied van ruimtelijk meten en monitoring van constructies, RAMS en risicomanagement, assetmanagement, systems engineering, contractmanagement, directievoering en toezicht.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding in een civiele of bedrijfskundige/economische richting en tussen de 5 en 10 jaar werkervaring als kostprijsdeskundige, bij voorkeur ook in de gww (grond-, weg- en waterbouw) of de civiele sector. Je hebt daarnaast ruime ervaring in de calculatie van multidisciplinaire projecten met een minimale aanneemsom van 25 miljoen euro. We gaan er met jouw ervaring en deskundigheid vanuit dat je sterk bent in cijfermatige analyses uit te voeren en nauwkeurig te werk te gaat. Zoals we dat bij heel Iv doen binnen onze projecten, krijg je ook de vrijheid om met creatieve oplossingen te komen. Het is vast geen verassing dat ons leuke werk soms gepaard gaat met tijdsdruk en strakke deadlines: die zijn voor jou geen probleem.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv-Infra is onderdeel van Iv-Groep: een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden

Functie: kostendeskundige Startdatum: 09-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.



Functie:kostendeskundige
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Kostendeskundige Iv-Groep 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures