Vacature Operator

Operator in Sliedrecht

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden? Lijkt het je leuk om bij een levensmiddelenbedrijf te werken? Werk je graag in twee- of drieploegendienst, natuurlijk voor een aantrekkelijke ploegentoeslag? Lees dan snel verder voor deze mooie kans bij een groeiend, modern bedrijf in Sliedrecht. Je start als productiemedewerker en gaat aan de slag met het verpakken van pannenkoeken en poffertjes.. Bij goed functioneren en gebleken geschiktheid krijg je al snel de mogelijkheid om te worden opgeleid tot operator. Je wordt binnen het bedrijf opgeleid door een ervaren collega. Als alles goed gaat, kan je binnen een paar maanden al doorgroeien en aan de slag als operator bakkerij of inpak.

wat bieden wij jou
 • fulltime in 2 of 3-ploegendienst
 • interne opleiding tot operator
 • Sliedrecht
 • € 1900 tot € € 2200 bruto per maand
 • Producent van pannenkoeken en poffertjes
 • Onbeperkt gebruik eigen fitnessruimte
wie ben jij

Jij bent een fulltime productiemedewerker op zoek naar een leuk bedrijf. Je start hier als productiemedewerker en kan doorgroeien naar operator. Als productiemedewerker steek je graag de handen uit de mouwen: je bent actief, staat niet stil, helpt je collega's en wilt graag leren. Jij bent 5 dagen per week beschikbaar in verschillende diensten.

 • Een actieve houding: je steekt graag de handen uit de mouwen en je weet van aanpakken
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: je voelt je verantwoordelijk voor de producten en jouw productielijn
 • Gevoel voor hygiëne en kwaliteit
 • Ambitie: je bent leergierig en wilt graag doorgroeien
 • Affiniteit met voeding
 • Bereid om fulltime in twee- of drieploegendienst te werken
 • Flexibele instelling: bij piekmomenten in de productie ben je bereid om over te werken
 • Bij gebleken geschiktheid een interne opleiding tot operator
wat ga je doen

Samen met je fijne collega’s ben je iedere dag verantwoordelijk voor het bakken en inpakken van honderdduizenden producten zoals poffertjes en pannenkoeken. Je start als productiemedewerker op de inpaklijn. Je krijgt een goede, duidelijke inwerkperiode. Als dit goed gaat, dan kun je starten met een opleiding tot operator. Je wordt tijdens het werk opgeleid door een ervaren collega. Je leert de verschillende afdelingen van het bedrijf kennen. Na de opleiding, die een paar maanden duurt, ga je aan de slag als operator bakkerij of operator inpak. Als operator inpak houd jij één van de moderne inpaklijnen draaiende. Dit betekent ook dat je collega’s aan jouw inpaklijn aanstuurt en storingen afhandelt. Als operator bakkerij zorg je ervoor dat jouw productielijn goed loopt en dat de ovens goed ingesteld staan. Bij storingen grijp je in, want die heerlijke pannenkoeken en poffertjes moeten natuurlijk in de juiste kleur en gewicht worden gebakken! De werktijden zijn 06-30 – 15:15, 24:00 – 06:30 en

15:15 – 24:00. Starttijd en eindtijd kunnen half uur eerder of later liggen afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken.

 • bakken en inpakken van pannenkoeken en poffertjes
 • tijdens je inwerkperiode werk je op verschillende afdelingen
 • interne opleiding tot operator inpak of operator bakkerij
waar ga je werken

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een internationale producent van pannenkoeken, poffertjes en pancakes. Dit groeiende, innovatieve bedrijf is gevestigd op een mooie locatie aan het water in Sliedrecht. De moderne werkplekken zijn schoon . Er wordt gezorgd voor goede werkkleding en werkschoenen. De werksfeer binnen het gehele bedrijf is heel goed. Collega’s staan voor elkaar klaar en zetten samen de schouders eronder. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en een grap. En last but nog least: het bedrijf heeft een inpandige fitnessruimte die je onbeperkt mag gebruiken!

sollicitatie

Interesse in deze baan? Leuk! Solliciteer dan snel via de button of neem telefonisch contact met ons op. We gaan het gesprek met je aan en kijken gelijk of dit de juiste baan is voor jou! Heb je nog vragen, bel ons dan op 078-6492016 en vraag naar Léonie en/of Ilse.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:operator waterzuivering
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:11 – 11
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via ls.dordrecht@nl.randstad.com of 078-6492016. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Operator Randstad 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures