Vacature Monteur Zonnepanelen

Monteur Zonnepanelen in Sliedrecht

Monteur zonnepanelen

Als Monteur zonnepanelen werk je veel zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor een veilige en juiste installatie en oplevering van zonnepaneelsystemen. Jij regelt in iedere situatie de complete elektrotechnische aansluiting.

Jij doet de elektrotechniek: je monteert onder andere de complete bekabeling-omvormer-meterkastinstallatie en -aansluiting. Strings, series, optimizers, meterkasten en het werkend opleveren van de kilowatts vind je leuk. Een tevreden eindklant maakt jouw werkdag compleet.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3, richting Elektrotechniek
 • Werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van gangbare installatievoorschriften (NEN 1010 / NEN 3140)
 • Een geldig VCA certificaat of je bent bereid deze te halen
 • Rijbewijs B

Verder

 • Kun je zelfstandig werken
 • Ben je klantvriendelijk
 • Kun je ook samenwerken met collega monteurs en met medewerkers van andere aannemers op het project
 • Ben je accuraat en flexibel

Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf, waar geen dag en geen project hetzelfde is. De werksfeer is goed en informeel. We hebben aandacht voor elkaar en dat zie je terug in de collegiale omgang met elkaar, een actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken. Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Eigen kinderen kunnen vanuit ons studiefonds aanspraak maken op een tegemoetkoming in de studiekosten. Wanneer je een opleiding of cursus gaat volgen, vergoeden wij deze kosten vanuit ons studiekostenreglement.

Over ons

Van der Leun Electrobouw is de partner voor de aanleg en uitbreiding van elektrische installaties in de industrie en utiliteitsbouw. We zijn gespecialiseerd in de volledige integratie van de verschillende systemen. We leveren ook losse systemen, zoals inbraak-, licht-, kracht- en verlichtingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, Cctv en domotica.

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 260 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Royal Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore.

Informatie en solliciteren

Bel dan naar en vraag naar Arie de Koning (Manager Electrobouw).

Spreekt de functie je aan en wil je met ons kennis maken? Stuur dan via onderstaande button je motivatie en CV naar ons op.

Voor deze vacature werven wij zelf. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.


Houd jij zonder problemen veel ballen in de lucht en ben je graag de verbindende schakel? Heb je bovendien enige ervaring met de voorbereiding van het onderhoud en de installatie van elektrotechnische installaties? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team te komen versterken en samen succesvolle projecten te realiseren.


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
EFunctie:monteur zonnepanelen
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Monteur Zonnepanelen Van der Leun 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures