Vacature Operator Mengerij

Operator Mengerij in Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je aan de slag gaat, bevindt zich in Dordrecht en is actief in de productie en verkoop van voeding voor duiven, vogels en knaagdieren. Deze producten worden vervaardigd op de locatie in Dordrecht. Daarnaast produceren ze ook honden- en kattenvoer, wat in België wordt geproduceerd. Ze maken deel uit van een groter geheel met in totaal 7 productielocaties verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Dit bedrijf staat bekend om zijn stabiliteit en voortdurende groei. Het is van essentieel belang om over eigen vervoer te beschikken om de locatie van het bedrijf te kunnen bereiken.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie als operator in de diervoederindustrie? Blijf dan lezen!

In de rol van operator op de afdeling voor het mengen van grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse toezicht op de processen. Je zorgt ervoor dat de machines optimaal benut worden, en je hebt de volgende taken:

  • Op tijd grondstoffen verzamelen en bijvullen;
  • Kleine storingen aan de machines oplossen;
  • Toezicht houden op de processen.
Functie-eisen

Voor deze positie is het van belang dat je eerdere ervaring hebt met geautomatiseerde systemen, zodat je snel de taken kunt oppakken. Je dient in staat te zijn om recepturen te lezen en te begrijpen, en je hebt de vaardigheid om proactief te denken, zodat je de recepten optimaal kunt verwerken. De recepten zijn in het Nederlands, dus het is essentieel dat je de taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst. Je hebt een MBO-werk- en denkniveau en voert de taken als operator uit op het niveau van VAPRO A.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een stabiele positie als operator. Bij een goede prestatie is het uiteindelijke doel om bij het bedrijf zelf in dienst te treden, waarbij je aanvankelijk op uitzendbasis begint. De werktijden variëren tussen 6.00 uur en 17.00 uur. Je kunt een dienst hebben van 6.00 uur tot 14.00 uur of van 9.00 uur tot 17.00 uur. In de toekomst zijn er plannen om in twee ploegendiensten te werken. Het salaris varieert tussen €2500 en €3200 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.Functie:verpakkingsoperator inline-machine
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.vanderkooij@werk.olympia.nl of Sharon van der Kooij. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Operator Mengerij Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures