Vacature Monteur Verhuur #120119

Monteur Verhuur #120119 in Sliedrecht


Onze klant is wereldwijd marktleider in machines voor de funderingsindustrie. Daarnaast levert de onderneming een breed aanvullend pakket van producten en diensten zoals boor- en heistellingen, hydraulische heihamers, resonators, drukmachines, en meetapparatuur. Onze klant bedient klanten in de bouw, constructie en offshore wereldwijd met technologisch hoogwaardige oplossingen. De dienstverlening omvat verkoop en verhuur, training en technische ondersteuning, onderhoud, revisie en reparatie.

Wat ga je doen?

De algehele staat van de machines controleren
Zorgdragen voor een schone en netjes uitziende machine.
Het testen, schoonmaken van de machines.
Het verhelpen van eenvoudige storingen en mankementen.
Het controleren en, eventueel na overleg met de leidinggevende vervangen van onderdelen.
Het laden en lossen mbv bovenloopkranen of een 150 tons draadkraan op aanwijzingen van chauffeur.
De monteur assisteren bij het ombouwen van trilblokken naar andere configuraties. Dit met behulp van hydraulische sleutels tot 800 bar.
De richtlijnen en regels uitvoeren mbt veilig werken, kwaliteitszorg en milieu. Werken conform het geldende kwaliteitssysteem.
Het leveren van een bijdrage aan een goede teamgeest en werksfeer.


Wat vragen we?

We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die zichzelf binnen dit mooie technische werkveld willen ontwikkelen en geen probleem hebben met buiten werken.
De richtlijnen en regels uitvoeren met betrekking tot veilig werken, kwaliteitszorg en milieu. Werken conform het geldende kwaliteitssysteem  (ISO- 9001:2008). Het leveren van een bijdrage aan een goede teamgeest en werksfeer.
Zelfstandig, secuur en flexibel persoon met enkele jaren werkervaring, die geen bezwaar heeft tegen over- en buitenwerk.

Wat bieden we?
Een dynamische werkomgeving met een open, informeel karakter. Je werkt samen met enthousiaste en gedreven collega’s en krijgt voldoende kansen om jezelf te ontplooien. 
Een salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring)
Vast dienstverband.
 Functie:Monteur Verhuur
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select Hr via john.vandertak@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Monteur Verhuur #120119 Select Hr 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures