Vacature Management Assistent met office taken

Management Assistent met office taken in Bleskensgraaf Ca

Waar ga je werken?

Welkom bij De Graafstroom waar ambacht, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit samenkomen tot een eerlijk en uniek product. Samen met onze melkveehouders maken wij de lekkerste kaas van de wereld en daar zijn wij trots op! Samenwerken, duurzaam ondernemen en innoveren zit in het DNA van onze medewerkers en onze melkveehouders. De missie van ons bedrijf is helder: waarde toevoegen om zo een eerlijke melkprijs te realiseren voor onze melkveehouders en goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Niet alleen nu maar ook voor toekomstige generaties. Wil jij een sleutelrol spelen in het hart van onze organisatie? Ben jij een meester in het jongleren met agendabeheer, bezoekers ontvangen, vergaderingen en bedrijfsactiviteiten voorbereiden en facilitaire kantooraangelegenheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Management Assistent ben je de spin in het web en ondersteun je directie, management en coöperatiebestuur in de breedste zin van het woord. Van agendabeheer en het voorbereiden van vergaderingen tot het verzorgen van notulen, jij bent de facilitator die zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en zaken kort en bondig samen te vatten zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Je bent de oren en ogen van de directie en weet als geen ander wat er speelt binnen het bedrijf. Met jouw enthousiasme weet collega’s te mobiliseren om een bijdrage te leveren voor de periodieke nieuwsbrief. Als eerste aanspreekpunt voor stakeholders, ben jij het gezicht van het bedrijf en zorg je dat verzoeken op professionele en correcte wijze worden opgepakt en afgehandeld. Bezoekers worden door jou gastvrij ontvangen en te woord gestaan. Als hoeder van onze huisstijl zorg je ervoor dat het kantoor er tiptop uitziet, alle kantoorbenodigdheden aanwezig zijn en onze bedrijfscommunicatie er strak en verzorgd uitziet. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Wat krijg je?

Naast een afwisselende baan binnen onze afdeling Kwaliteit waar je impact kunt maken, kun je het volgende van ons verwachten:

  • Marktconform salaris volgens cao Zuivel voor hoger personeel
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. excedent-pensioen, arbeidsongeschiktheids- verzekering, overlijdensrisicoverzekering
  • Gegarandeerde eindejaarsuitkering
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden, wij investeren graag in jouw groei
  • Dagelijks gratis vers fruit, kaas, melk en karnemelk in onze kantine
  • Een informele werkomgeving waar de lijnen kort zijn met zowel directie als bestuur
  • Een betrokken en sociale werkgever die waarde hecht aan jou als persoon
  • Diverse personeelsactiviteiten

Wat vragen wij?

… een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Directiesecretaresse, Office Manager of vergelijkbaar

… minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie

… minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid om incidenteel ’s avonds te werken

… uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

… uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden

… bedreven met de diverse MS Office programma’s en/of vergelijkbare programma’s

… integriteit, betrokkenheid, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en representativiteit

… organisatietalent met oog voor detail en in staat om de juiste prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving

Wil je deel uitmaken van ons team?

Word jij enthousiast van ons verhaal en ben jij de proactieve en veelzijdige Management Assistent die wij zoeken, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV met motivatiebrief naar hr@degraafstroom.com of bel HR via 0184-698125 voor meer informatie. Wij kijken uit naar jouw reactie en hopen je binnenkort te verwelkomen binnen ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Management assistent
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuivelfabriek De Graafstroom via hr@degraafstroom.com of 0184-698125. Of bezoek hun website http://www.degraafstroom.com/.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Management Assistent met office taken Zuivelfabriek De Graafstroom 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures