Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor onze opdrachtgever in Dordrecht. Het betreft een fulltime functie in 5-ploegendienst waarvoor je een bruto uurloon van €20,96 ontvangt inclusief 27% toeslag. 

Wij bieden

  • Een uurloon van €16,50 bruto per uur;
  • Een ploegentoeslag van 27%;
  • Een fulltime werkweek in 5-ploegendienst;
  • Een uitdagende baan bij een bedrijf waar een goede werksfeer heerst;
  • Mogelijkheid tot indiensttreding bij onze opdrachtgever.

Binnen de functie van logistiek medewerker draag je verantwoording voor het veilig verzenden van kunststof producten. Dit zijn producten zoals de rode knop van je autogordel en tandwieltjes in elektrische tandenborstels en boormachines. Het proces bestaat uit het verzamelen en verpakken van de diverse producten. Hiernaast ben je ook werkzaam met de heftruck en/of terminaltrekker in de fabriek en op het terrein. Tijdens dit gehele proces controleer en bewaak je de kwaliteit van de producten. Indien je onregelmatigheden tegenkomt meldt je dit direct aan jouw leidinggevende. Ook het verhelpen van storingen aan de machines en housekeeping werkzaamheden zoals vegen vallen onder jouw takenpakket.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is gevestigd in Dordrecht en produceert verschillende kunststoffen die wij in het dagelijkse leven geregeld tegen komen. Hierbij kan worden gedacht aan de rode knop van je autogordel, de tandwieltjes in je elektrische tandenborstel en insulinepennen. Deze kunststof is zo sterk als metaal, maar veel lichter. Eigenlijk is het een poeder dat wordt verhit en onder hoge druk wordt bewerkt. Aan het einde van dit proces is er een volwaardig eindproduct ontstaan dat in grote dozen of zakken naar de klant wordt verstuurd.

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen;
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal;

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Daphne Ketting via dketting@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerkers
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:16 – 20
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 06-26037805. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/logistiek-medewerker_5119/application.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Logistiek medewerker Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures