Vacature Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur in Sliedrecht

Als reachtruckchauffeur ontvang je direct een salaris van €2.600,- bruto per maand inclusief 12,5% ploegentoeslag.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een groeiende en dynamische organisatie;
 • Je treed gelijk in dienst bij de opdrachtgever;
 • €2.350,- bruto per maand excl. ploegentoeslag op basis van 40 uur per week;
 • Een vaste ploegentoeslag van 12,5% bovenop je basissalaris wanneer je in 2-ploegendienst werkt;
 • Goed onderhouden werkplek in een hecht team waarin samenwerken op één staat.

Binnen deze allround functie als reachtruckchauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele logistiek binnen de organisatie. Je bent als reachtruckchauffeur verantwoordelijk voor het controleren van inkomende goederen. Deze moeten verwerkt worden in het systeem waarna je ervoor zorgt dat de pallets op de juiste plek binnen het magazijn of in de koeling komen te staan. Het laden en lossen van vrachtwagen is jou als reachtruckchauffeur niet onbekend en de werkzaamheden op de reachtruck voer jij behendig uit. Omdat je het eerste aanspreekpunt bent van de bezoekers en chauffeurs is het belangrijk dat je over goede communicatievaardigheden beschikt en dat je klantvriendelijk ingesteld bent. Je werkt voornamelijk in een temperatuur van 4 graden. Op de afdeling expeditie wordt er gewerkt in een 2-ploegendienst en zullen je werktijden zijn tussen 05:00 en 22:00.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een producent van gekoelde en diepgevroren gemaksvoeding. Zij zijn een succesvol en internationaal groeiend bedrijf en werken vanuit meerdere locaties. Zij exporten naar 47 landen wereldwijd en hebben internationale saleskantoren.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat;
 • Je hebt gevoel voor hygiëne en kwaliteit;
 • Je bent proactief en kan goed samenwerken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Chloë Boekhout via cboekhout@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Reachtruckchauffeur, Heftruckchauffeurs
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2600
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31645662347. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/reachtruckchauffeur_5587/application.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Reachtruckchauffeur Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures