Vacature Esthetisch Tandarts

Esthetisch Tandarts in Sliedrecht

MA - VR: 8.30 TOT 17.00

ZA: 8.30 TOT 15.00

Restauratief / esthetisch tandarts

1 tot 4 dagen per week

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een tandarts (voor minimaal 1 tot maximaal 4 dagen per week) voor het opstellen en uitvoeren van grotere behandelplannen. Veel patiënten weten ons te vinden wanneer zij het besluit hebben genomen hun gebit te verbeteren of te verfraaien middels een complete behandeling of gebitsrenovatie. Ons team voert deze behandelingen al uit, echter komen we daarbij handen te kort. Bij deze behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van diverse specialismen waaronder orthodontie, endodontologie, prothetiek, implantologie en esthetiek.

Bij De Gebitskliniek bieden we een dynamische werkomgeving waarin je als restauratief en esthetisch tandarts deel uitmaakt van een hecht en gedreven team. Onze praktijk kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een gezellige sfeer waarin collega's elkaar ondersteunen en samen streven naar excellente mondzorg.

Als restauratief en esthetisch tandarts ben je gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van het gebit, waarbij zowel functionele als esthetische aspecten centraal staan. Jouw doel is het leveren van hoogwaardige zorg, waarbij je de wensen van de cliënt vertaalt naar een totaal behandelplan op maat. Je denkt proactief mee en zorgt ervoor dat de behandelingen soepel en efficiënt verlopen, met oog voor detail en de individuele behoeften van de cliënt.

Wij waarderen collega's met een proactieve en flexibele instelling, die met een vriendelijke en betrokken houding onze cliënten benaderen. De ervaring van onze cliënten staat centraal, en als restauratief en esthetisch tandarts draag je bij aan een positieve beleving in onze praktijk.


Wat vragen wij?

 • Een kwalitatief goede behandelaar zijn.
 • Het kunnen opstellen van (uitgebreide) behandelplannen.
 • Benaderbaar zijn, dus makkelijk om mee te praten.
 • Empathisch zijn, dus inlevingsvermogen hebben.
 • Goed kunnen luisteren naar wat de patiënt wenst.
 • Goed uitleg kunnen geven over de behandelmogelijkheden.
 • Big registratie en ervaring.

Wat bieden wij?

 • Er heerst bij ons een goede sfeer, de collega's zijn leuk, vriendelijk en behulpzaam.
 • We werken samen op een open en eerlijke manier, communicatie is belangrijk, doordoor kunnen we als praktijk blijven leren en verbeteren.
 • Je werkt in een goed uitgeruste en moderne praktijk met onder andere mondscanner en microscoop.
 • Je krijgt je eigen patiënten toebedeeld, we kijken hierbij naar een goede persoonlijke klik tussen patiënt en behandelaar.
 • Je kan je richten op je vakgebied, het ondersteunend team zorgt dat je volledig ontzorgd wordt.
 • Een hebt (volle) agenda ingedeeld met het type behandelingen van je voorkeur. In geval van deze positie zijn dat dus juist meer uitgebreidere en complexere renovaties en/of esthetisch werk. Als je dit liever combineert met reguliere mondzorg is dat ook mogelijk.
 • We werken alleen met A kwaliteit materialen, er wordt ingekocht wat je nodig hebt.
 • Je kan bij ons werken als ZZP-er met een omzetpercentage, in loondienst, of een combinatie van loondienst met een percentage, afhankelijk van jouw voorkeur.
 • Meerdere keren per jaar organiseren we een behandelaar overleg waarbij casussen besproken worden.
 • Werken op zaterdag is ook mogelijk indien gewenst.
 • Er is altijd ruimte voor onderling overleg binnen het team.

Over De Gebitskliniek

De Gebitskliniek is een moderne en klantgerichte praktijk. We hebben een professioneel en ervaren team, dat nauw met elkaar samenwerkt. Het team bestaat uit algemeen tandartsen, implantologen, tandarts voor orthodontie, tandarts voor endodontologie, mondhygiënisten, en prothesespecialisten. Met die combinatie van specialismen hebben we onze patiënten veel te bieden.

We streven naar een zo aangenaam mogelijke tandartservaring. Wij nemen de tijd voor onze cliënten, denken met hen mee en leggen duidelijk uit wat wel of niet nodig is. We zijn benaderbaar, empathisch en streven naar het beste resultaat. Of het nu gaat iemand die van de pijn af wil, weer een frisse gezonde mond wil, of een mooiere glimlach. We zorgen voor een goed gebit dat zelfvertrouwen geeft. Niet voor niets kiezen mensen uit heel het land speciaal voor onze praktijk in Sliedrecht.

We werken met ervaren assistentes en een ervaren en ruime balie bezetting, hierdoor hebben we altijd een goedgevulde agenda zonder gaten. De behandelaar kan zich door goede ondersteuning richten op zijn vak en zijn patiënten. We zijn voorzien van alle moderne apparatuur waaronder uiteraard een Trios mondscanner en een microscoop.

Een goede werksfeer en collegialiteit zijn voor ons van groot belang. Ons professionele en gezellige team werkt nauw met elkaar samen. waarbij onderlinge communicatie cruciaal is voor blijvende groei en verbetering.

We bieden complete mondzorg vanuit een totaalvisie om de mondgezondheid te verbeteren of in stand te houden. We kijken dus altijd naar de gehele mond en hoe zaken met elkaar in verband staan, we werken vanuit een plan.

Wij hebben een vaste patiënten groep die bij ons zijn ingeschreven voor de reguliere mondzorg, deze groep patiënten groeit al jaren. Door onze klantvriendelijke werkwijze en specialisaties weten veel patiënten vanuit heel het land ons te vinden voor uitgebreidere en complexere behandelingen zoals gebitsrenovatie, esthetiek, en gebitsprothesen. Onze patiënten zijn vriendelijk en gemoedelijk, en bereid om in hun gebit te investeren.

Onze praktijk is gevestigd in Sliedrecht, dat ligt zeer uitstekend bereikbaar op slechts 20 minuten rijden vanuit Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten rijden vanuit Utrecht en Breda.Functie:esthetisch tandart
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tand'Arts Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Esthetisch Tandarts Tand’Arts Services 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures