Vacature Flexpool Medewerker Volwassenenzorg

Flexpool Medewerker Volwassenenzorg in Sliedrecht

Flexpool medewerker Volwassenenzorg

0-36 uur

MBO

Sliedrecht

€ 2.810 - € 3.787

Solliciteer direct Arbeidsvoorwaarden

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen het geheel vernieuwde Yulius Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie (CSP) voor Volwassenen in Sliedrecht. Vanuit het centrum bieden we 24/7 zorg aan volwassenen vanaf 21 jaar met acute psychiatrische klachten. Wij bieden zorg in ons centrum en bij de mensen thuis. Het centrum bevindt zich midden in een transitieproces. Dat betekent dat we samen bouwen aan de optimale invulling van het CSP.

Vanuit het CSP werken we met een team voor Intensieve Thuisbehandeling (IHT) en een crisisdienst. Daarnaast heeft het CSP zes afdelingen voor klinische opname: twee Medium Care afdelingen, twee HIC- (High & Intensive Care) afdelingen, een High Care ouderenafdeling en, voor de langer durende intensieve zorg, een Care+ afdeling.

Bij alles wat we doen luidt ons uitgangspunt: samenwerken voor het herwinnen van eigen kracht, met oog voor de kwetsbaarheden van de cliënt. Herstel ondersteunende zorg staat hierbij centraal. Zingeving, arbeid en het sociale netwerk van de cliënt kunnen bijdragen aan een sneller en duurzamer herstel. Daarom betrekken wij dierbaren en andere naasten bij de behandeling.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Flexpool medewerker bepaal je veel zelf. Naast de werkdagen en werktijden waarop je wilt werken, kun je ook aangeven welke afdeling(en) jouw voorkeur heeft. Zo kan het gebeuren dat je de ene dag op de kliniek werkt en de volgende dag bijspringt op de crisisafdeling. Hierbij ondersteun je cliënten bij ADL en huishoudelijke activiteiten en verpleegkundigen bij hun dagelijkse werk. Welke dienst jij ook werkt, bij Yulius is geen dag hetzelfde.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Wat bieden wij

Je krijgt de kans werkervaring op te doen met al onze cliënten. Hun klachten variëren van licht psychisch tot ernstige psychiatrisch aandoeningen. Elke dienst krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen en je hiermee binnen onze organisatie te profileren.

Als Flexpool medewerker krijg je een flexibel contract en spreken we in onderling overleg af welke uren je werkt. Je geeft zelf aan op welke werkdagen en -uren je wilt werken. Je kan worden ingezet in de dag-, avond- en nachtdiensten.

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:flexpool medewerker volwassenenzorg
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2810 – 3787
Uren per week:1 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Flexpool Medewerker Volwassenenzorg Yulius 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures