Vacature Content Specialist

Content Specialist in Hardinxveld-Giessendam

Content Specialist

Wat ga je doen?

"Niet alleen woorden, maar betekenisvolle verhalen met inhoud en een eigen identiteit, versterkt met een goede visual. Dat is waar een Content Specialist zijn/haar energie uit haalt." - , bij Flexhub
Wij blijven groeien en doelen stellen. Daarom is er behoefte aan uitbreiding van Team MarCom & Sales en zoeken wij een:
Content Specialist (24-40 uur)
Flexhub is kennispartner voor haar klanten en prospects binnen de uitzendbranche. Om onze kennis praktisch en overzichtelijk beschikbaar te stellen aan iedereen binnen (of buiten) deze branche, is een van onze doelen om in 2024 een volwaardig kennisinstituut te zijn. Kennis transformeren naar passende, goed opgemaakte artikelen, documenten, whitepapers, blogs en nieuwsbrieven is een van de grootste uitdagingen binnen deze rol. Met jouw ervaring, pakkende schrijfstijl en naadloze aansluiting met onze 'tone-of-voice', ben jij de drijvende kracht achter het vullen en updaten van deze kennisbank, in samenwerking met de collega's in je team.
Alsof dit nog niet uitdagend genoeg is, bied de functie nog meer:
 • Naast lang en veel, schrijf je ook kort en bondig voor social media posts, aangevuld met een passende visual welke je ook zelf maakt. We laten immers graag zien waar de kennis te halen valt!
 • Je gaat creatief aan de slag om onze 3 maandelijkse nieuwsbrieven (zowel intern als extern) op te maken in zowel tekst als beeld om de open-rate zo hoog mogelijk te krijgen.
 • Schrijven gaat je vanzelfsprekend goed en makkelijk af, maar bent niet vreemd in het gebruik van AI om je hierbij te ondersteunen.
 • Voor zowel onze interne als externe events ben jij onze go-to voor het maken van content, promomateriaal, presentaties etc.
 • Uiteraard sta je klaar om je collega's te helpen met allerlei content-verzoekjes in zowel tekst als beeld.
 • Tijd over? Nee, dat zal niet snel gebeuren. Maar zowel, dan ben jij zelfredzaam genoeg om je eigen agenda te vullen met taken en projecten die bijdragen aan onze doelen ?????

Even voorstellen

Wij bieden oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Zo kunnen zij zich focussen op hun corebusiness, terwijl wij aan de achterkant alle zaken voor hen regelen. Wij zijn als het ware hun hoofdkantoor.
Werken bij Flexhub betekent werken bij een snel groeiende organisatie met een energiek en gemotiveerd stel collega's! Ruim 8 jaar geleden begonnen met een team van 7, inmiddels uitgegroeid tot een club van zo'n 55 medewerkers (and counting). Nog steeds schuiven collega's gemakkelijk bij elkaar aan, wordt er op maandag even bij-gekletst en op vrijdag een drankje bij-gepakt!

Jij

 • Hebt een vlotte, eigentijdse schrijfstijl en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Beschikt over een goed gevuld portfolio met een diversiteit aan geschreven teksten, die ons een goed beeld geven van jouw kunsten.
 • Bent van nature nieuwsgierig aangelegd en gaat graag zelf op onderzoek uit om je stukken compleet en kloppend te krijgen.
 • Je hebt ervaring met een of meerdere designtools en bent handig in het ontdekken van nieuwe;
 • Kunt goed plannen, maar vind het ook niet erg als die planning overhoop gehaald word ?????
 • Hebt daarnaast ook nog affiniteit met SEO/online marketing? Dat is dan een mooie pré!
Je dient dus binnen bereisbare afstand (< 40KM) van ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam te wonen. Sollicitaties van kandidaten buiten deze afstand worden niet in behandeling genomen.

Wij

Snappen dat we best wel wat vragen en daarom staat er ook iets tegenover! Zo kom je te werken in een ambitieuze organisatie met de ultieme huiskamersfeer waar je vooral jezelf kunt zijn.
Je word onderdeel van een klein, maar sterk en zelfsturend team van 3 collega's. Rosalynn is de MarCom Coördinator en richt zich vooral op interne communicatie en branding , Arga is de Senior Content Marketeer en houdt zich vooral bezig met online marketing campagnes , design van bijv. de website en leadgeneratie . Michelle is de Corporate Recruiter en specialiseert zich in Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie . Aangevuld met de technische ondersteuning vanuit team IT vormen zij een vrolijk en hecht trio, dat naast hard werken ook veel lol maakt. Soms ook buiten kantoortijd ?????
Naast de leukste collega's, kun je tevens het volgende van ons verwachten:
 • Een salaris tussen de €2700,- en €3600,- bruto (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een laptop van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om per jaar 5 extra dagen te 'kopen';
 • Een winstuitkering a.k.a. 13e maand wanneer de jaar-doelstellingen zijn behaald;
 • Het gehele jaar aandacht voor jou als individu, zoals "Alles-Flex- gesprekken" en een vitaliteitsplan met o.a. padel, bootcamp en pilates.
 • E-learning modules die jouw kennis verdiepen, opfrissen en op peil houden, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget. (Zelf)ontwikkeling is een absoluut speerpunt bij Flexhub.
 • Skiën in Oostenrijk of suppen in Spanje? Bedrijfsuitjes om letterlijk over naar huis te schrijven;
 • Dagelijks een vers bereide lunch die we samen eten in ons gezellige kantoor-café!

Overtuigd?

Lees jij deze tekst en denk jij: Dat kan ik beter! Bel of Whatsapp dan met Michelle den Boer, Recruitment Coördinator op of stuur je vraag naar en show us what you got!

Functie:content specialist
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3600
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Flexhub Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Content Specialist Flexhub Group 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures