Vacature Chauffeursopleidingen

Chauffeursopleidingen in Hardinxveld-Giessendam

Nederveen opleidingen en trainingen

Werken bij Nederveen

  • Vergroten van de veiligheid
  • Passie voor logistiek en opleiden
  • Groeiende en ambitieuze organisatie
  • Familiebedrijf met 50 jaar historie
  • Gezellig en gedreven team

Nederveen is een familiebedrijf dat al sinds 1972 bestaat. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als pragmatisch, persoonlijk en ambitieus. Presteren en plezier gaan hand in hand. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Medewerkers hebben veel verantwoordelijkheid en beslissingen nemen we met elkaar op basis van informatie, context en vertrouwen.

Onze bedrijfscultuur is vastgelegd in 5 kernwaarden: de eerste is Klant centraal. Bij alles wat we doen verplaatsen we ons in het perspectief van de ander. Zowel collega's, leerlingen als klanten. De kernvraag daarbij: leveren we echte oplossingen en toegevoegde waarde? Bij een JA! gaan we er mee aan de slag! Daarnaast onderscheiden we nog 4 andere kernwaarden.

Vakbekwaam

Ervaren instructeurs en docenten

De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.

Toegankelijk

Stap-voor-stap begeleiding

Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.

Gastvrij

Professionele en prettige leeromgeving

Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.

Samen sterk

Wij werken gezamenlijk als een team aan onze missie. Kleine dingen doen we zelf. Grotere complexe dingen onderzoeken, beslissen en voeren we samen uit.

Gewoon doen

We zijn een pragmatisch en no-nonsense bedrijf. Doen waar je aansprakelijk voor bent en verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. Doen dus!

Leren is leuk

Ontwikkelen en overbrengen van kennis is onze kern, zowel aan een ander als voor onszelf. Als je bij Nederveen werkt heb je daar plezier in en dat straal je uit.

Kwaliteit is key

Concessies aan kwaliteit passen niet bij veiligheid. We streven daarom altijd naar de beste kwaliteit binnen onze mogelijkheden, bij al onze werkzaamheden.

Heb je vragen over Nederveen als werkgever?

Neem dan contact op met

Algemeen Directeur

Waarmee kunnen we je verder helpen?

Contact

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen

Locatie

Het hoofdkantoor van Nederveen is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.Functie:chauffeursopleidingen
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Chauffeursopleidingen Nederveen 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures