Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Dordrecht

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker werk je in het magazijn van Penitentiaire Inrichting (PI) Dordrecht en ben je onderdeel van de afdeling arbeid. In nauwe samenwerking met je collega's zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in het magazijn. Ben jij een magazijnmedewerker die wil werken op een unieke plek? Lees dan snel deze vacature!

Standplaats: Dordrecht Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 2 Reageren voor: 28-03-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Copy Link

Als magazijnmedewerker werk je in het magazijn van Penitentiaire Inrichting (PI) Dordrecht en ben je onderdeel van de afdeling arbeid. In nauwe samenwerking met je collega's zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in het magazijn. Ben jij een magazijnmedewerker die wil werken op een unieke plek? Lees dan snel deze vacature!

Standplaats: Dordrecht Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 2 Reageren voor: 28-03-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd


DJI biedt mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse omgeving. Achter de mensen die rechtstreeks contact hebben met de gedetineerden en de forensisch patiënten staan talloze collega's die elke dag een belangrijke operationele of strategische bijdrage leveren aan het goed functioneren en presteren. Dat klinkt misschien simpel, maar er zit meer achter. Zoals de collega's van Communicatie, Administratie, Onderwijs, ICT, HRM of Onderzoek. Als facilitair-, inkoop- en financeprofessional kun je bij ons ook alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bedrijfsvoering waarin we ons werk steeds efficiënter en innovatiever willen doen. Als professional bij DJI draag je bij aan de veiligheid van de samenleving.

Dit ga je doen


PI Dordrecht heeft verschillende arbeidszalen zoals de textiel en de houtafdeling. Als medewerker van het magazijn zorg je ervoor dat de arbeidszalen beschikken over de juiste spullen op de juiste plaats. Je hebt een verantwoordelijke taak en ziet toe op de correcte ontvangst en uitgifte van goederen. Als deze goederen moeten worden opgeslagen zorg jij dat dit goed gebeurt. Daarnaast hou je in de gaten wat er moet worden aangeleverd en zorgt ervoor dat de producten op tijd klaar staan om opgehaald te worden. Tenslotte ondersteun je collega's bij de administratieve en andere werkzaamheden en vervangt de magazijnbeheerder bij afwezigheid.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE? Vacaturenummer: 50249

De heer L. van Dalsen, Hoofd arbeid 088-0722600

Marley Tel, Corporate recruiter

Dit neem je mee

 • Minimaal een afgeronde Mbo-2 diploma in de logistieke richting;
 • Je beschikt over het certificaat 'heftruckchauffeur' of bent bereid dit te halen;
 • Je beschikt bij voorkeur over een VCA-certificaat of bent bereid dit te halen;
 • Je bent bekend met de voorschriften voor het opslaan en uitgeven van goederen.

Dit is je kracht:

 • Je hebt logistiek inzicht.
 • Je bent vaardig in het invoeren van magazijngegevens in het geautomatiseerde systemen.
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgericht werken, plannen en organiseren en discipline.

Dit kun je verwachten

 • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • Een pensioenregeling
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

 • Salarisniveau - min. Schaal 05 - max. Schaal 05
 • Maandsalaris - min. €2.506,00 - max. €3.091,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Contractduur - 1 jaar
 • Minimaal aantal uren per week - 36
 • Maximaal aantal uren per week - 36

er zit meer achter werken biJ Penitentiaire Inrichting Dordrecht

Je krijgt zo'n driehonderd collega's in allerlei functies. Denk aan arbeidsbegeleiders, penitentiair inrichtingswerkers en complexbeveiligers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden in diverse regimes: gedetineerden in afwachting van hun strafproces, veroordeelde gedetineerden, gedetineerden die buiten de inrichting werken, en kwetsbare gedetineerden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

Meer over jouw toekomstige afdeling

Je krijgt zo'n driehonderd collega's in allerlei functies. Denk aan arbeidsbegeleiders, penitentiair inrichtingswerkers en complexbeveiligers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden in diverse regimes: gedetineerden in afwachting van hun strafproces, veroordeelde gedetineerden, gedetineerden die buiten de inrichting werken, en kwetsbare gedetineerden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 150 dagen.

Het totale personeelsbestand van PI Dordrecht bestaat voor 38% uit vrouwen en 62% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

 • Wanneer je solliciteert op een functie bij DJI dan maak je eenmalig een account aan. Dit zorgt ervoor dat je bij DJI, of bij eventuele andere rijksonderdelen, makkelijk kan solliciteren. Slechts enkele velden zijn verplicht om in te vullen. Meer informatie hierover vind je in onze sollicitatieprocedure .
 • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat? Of ben je (medisch) herplaatsingskandidaat?
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Voor alle functies binnen DJI is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. DJI vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl .
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Spreekt werken bij DJI je aan?


Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG?

Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2506 – 3091
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dienst Justitiële Inrichtingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Magazijnmedewerker Dienst Justitiële Inrichtingen 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures