Vacature Allround Hovenier Onderhoud

Allround Hovenier Onderhoud in Dordrecht

Zoek je naar vacatures groenvoorziening ? Maar heb je nog niets kunnen vinden wat echt bij je past? Allgroen bv heeft meerdere openstaande vacatures groenvoorziening. Goed om te benoemen is dat wij ons bevinden in Dordrecht . Voor groene vacatures in de omgeving van de Drechtsteden en Rotterdam zit je bij ons goed. Zo zoeken we regelmatig onervaren en deskundige hoveniers, stratenmakers, grondwerkers, boomverzorgers, chauffeurs en machinisten.

Wil jij graag werken in de groenvoorziening? En ben je op zoek naar een geschikte functie van bijvoorbeeld 37-40 uur? Allgroen bv heeft de juiste baankansen voor jou! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw personeel. We bieden je als organisatie altijd goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een gepast salaris en natuurlijk voldoende doorgroeimogelijkheden. Dus als je nog geen of weinig ervaring hebt in de groensector, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wij geven je de kans om jezelf in te zetten voor gemeentes, waterschappen, scholen, bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Kortom, een veelzijdige baan in het groen. Daarbij ga je werken met een gezellig team van collega's, waarbij je toegang hebt tot geavanceerd materieel uit ons eigen machinepark.


Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo'n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Wist u dat wij over een modern en uitgebreid machinepark beschikken? Dagelijks werken we met verschillende vrachtwagens, graafmachines, tractors, shovels en machines.

  • Allround Hovenier onderhoud

Wij zijn op zoek naar een Allround Hovenier onderhoud!

Als Allround Hovenier in het onderhoud beschik je over genoeg plant- en boomkennis om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. De werkzaamheden zijn veelzijdig: van snoei- en knipwerkzaamheden tot onkruidbestrijding en onderhoud van gazons! Ook pak je samen met je collega's verschillende aanplantwerkzaamheden op.

Wij zijn op zoek naar een Allround Hovenier aanleg!

Als Allround Hovenier in de aanleg ga je samen met je team aan de slag om de mooiste aanlegprojecten vorm te geven. Denk aan het plaatsen van onderdelen voor in de tuin zoals schuttingen en overkappingen. Maar ook het aanleggen van sierbestrating is één van de vele werkzaamheden die binnen de functieomschrijving past.

Staat jouw ideale vacature er onverhoopt niet tussen?

Allgroen bv beschikt bovendien over een eigen machinepark in Dordrecht met meer dan 50 specialistische machines. Hier ga je zelf ook mee aan de slag. We verwachten ten slotte dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren, flexibel bent en goed kan samenwerken in teamverband. Je hebt dan ook zeker geen problemen met eventuele langere werktijden, mocht dat een keer voorkomen. Het werkveld is zeer divers en kan soms ook complex zijn. Nauwkeurig werken, veiligheid en representatief zijn voor de opdrachtgever is dus te allen tijde van belang.

Vind jij het leuk om dagelijks in de weer te zijn met veelzijdige groenprojecten? Zoals in het bijzonder aanleggen en onderhouden van groot (groen)? En daarnaast je bezig te houden met eventueel grondwerk of infrawerk? Dan zijn we op zoek naar jou. Goed om te benoemen is dat we zeer goed bereikbaar zijn via de snelwegen N3, A16 en A15.

Direct solliciteren

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio!

Wij bieden je samengevat een gezellig team van enthousiaste collega's, voldoende doorgroeimogelijkheden en natuurlijk uitdagende werkzaamheden. En wie weet ga jij binnenkort bij ons aan de slag.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.Functie:hovenier onderhoud
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:37 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allgroen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Allround Hovenier Onderhoud Allgroen 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures