Vacature Voorman Groen

Voorman Groen in Dordrecht

VACATURE

DIENSTVERBAND
Vast

UREN
40 uur


NIVEAU
MBO


De leukste vacature voor Meewerkend Voorman in groen vind je bij Allgroen B.V.! In deze functie zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel belangrijke kenmerken om te bezitten. Waarom? Binnen de functieomschrijving Meewerkend Voorman werk je in de regio Rotterdam samen met een team van minimaal 2 collega-hoveniers. Je bent verantwoordelijk voor je eigen wijk waarbij het onderhoud erg belangrijk is.

In jouw dynamische werkdag maak je de balans op in de wijk. Zijn er op dit moment gevaarlijke situaties die opgelost moeten worden? Er kan iets mis zijn met de bestrating in de stoep, er zijn grote takken gebroken door slecht weer of speeltoestellen zijn kapot. Allemaal situaties die kunnen uitgroeien tot risicovolle toestanden. Als eerst bekijk je of je zelf de situatie met je collega's kunt oplossen. Lukt dit niet? Dan overleg je met de uitvoerder om een passende oplossing te vinden. Jij geeft aan welke ideeën je hebt en geeft advies.

Binnen deze Voorman Groenvoorziening vacature is het jouw taak om goed te communiceren met de binnendienst over planning, inzet van collega's en machines. Je geeft aan dat je bijvoorbeeld de planten periodiek water nodig hebben en plant dit in samen met de planning. Hebben de planten in de plantvakken hun beste tijd gehad? Jij communiceert over de inboet.

Tot slot ben je het aanspreekpunt in de wijk. Je vind het leuk om de bewoners, het wijkteam en je collega's op de hoogte te houden!

Jouw werkgever in groen, grond en infra!


Gezamenlijke festiviteiten

Dit moet je bezitten:

  • VCA diploma (of de bereidheid om deze in korte tijd te behalen)
  • Ervaring hebben in het onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen & -terreinen.
  • Je hebt een streepje voor als je in het bezit bent van een BE Rijbewijs. Heb je die nog niet? Dan zou je deze op termijn ook bij ons kunnen behalen.
  • We verwachten dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren, flexibel bent en goed kan samenwerken in teamverband. Je hebt geen problemen met eventuele langere werktijden.

Wij bieden:

  • Salaris Meewerkend Voorman is conform de Hoveniers CAO. Bekijk de CAO hier .
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een fijn team

ISO 9001
Gecertificeerd

CO 2 Prestatieladder
Niveau 4

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio!

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? We nemen zo snel mogelijk contact met je op nadat je het onderstaande formulier hebt ingevuld. Heb je vragen naar aanleiding van onze vacature? Neem contact met ons op.Functie:voorman groen
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allgroen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Voorman Groen Allgroen 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures