Vacature Adviseur Technische Installaties

Adviseur Technische Installaties in Papendrecht

Adviseur technische installaties

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Een afwisselende baan
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Werken aan toonaangevende projecten

Make your mark

Als adviseur technische installatie zorg jij ervoor dat we exact weten waar de klant behoefte aan heeft en kunnen we gericht in gesprek met partners/onderaannemers. Dankzij jouw haarscherpe analyses zijn we in staat om kwaliteit te bieden tegen zo gunstig mogelijke kosten. Als adviseur technische installaties adviseer je tijdens de tender- en uitvoeringsfase over de aanleg en het onderhouden van openbare verlichting bij de realisatie van onder andere (snel)wegen, kademuren, bruggen, tunnels, containerterminals, ligplaatsen en aanlegsteigers. Concreet betekent dit dat je functionele specificaties en ontwerpen opstelt of beoordeelt en deze toetst aan de hand van de gestelde eisen. Je maakt hierbij gebruik van Systems Engineering.

Wat je gaat doen als adviseur Technische Installaties :

 • Analyseren van tenderdocumenten op het gebied van openbare verlichting.
 • Tactisch en/of strategisch adviseren en ondersteunen van het tenderteam bij vraagstukken op het gebied van openbare verlichting.
 • Beoordelen van offertes en aanvragen van onderaannemers.
 • Adviseren over de begroting ten behoeve van de inschrijving.
 • Beoordelen en begeleiden van het ontwerp en de ontwerpdocumenten in de verschillende fases van het project.
 • Afnemen van tweedelijns keuringen op het gebied van processen en producten.
 • Begeleiden en controleren van opleverdossiers.

Wat je meebrengt:

 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als engineer of adviseur op het gebied van openbare verlichting bij een aannemer, adviesbureau of ingenieursbureau.
 • Je hebt kennis van geïntegreerde contracten zoals UAV-GC en contractvormen zoals RAW, Design & Construct en Design en 2-fase contracten.
 • Je hebt uitgebreide kennis van producten en materialen zoals conventionele- en LED verlichting en aanleg daarvan.
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B en je vindt het geen probleem om op verschillende (project)locaties in Nederland te werken.
 • Het is een pre als je kennis hebt van Autocad, lichtberekening programma's, (Dialux, Calcalux) en kabelberekening programma's.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : 26 vakantiedagen, 5 ATV dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie:

 • Jouw team: Vakgroep Technische Installatie is onderdeel van de ontwerpafdeling van Boskalis Nederland. Naast dit cluster bestaan de volgende vakgroepen: Vakgroep Ontwerpleiding, Vakgroep Constructie en Cluster Geografisch Ontwerp.
 • Bij de ontwerpafdeling werken ca. 50 medewerkers, waarvan 3 bij Cluster Technische Installaties.
 • Waar kom je te werken: Als adviseur technische installatiewerk je regelmatig op projectlocatie of op ons kantoor in Papendrecht. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 of 40 uur per week.
 • P rocedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Meer over Boskalis Nederland en de collega's vind je hier .

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van adviseur technische installaties te beantwoorden. Neem contact op met Dennis Schuurman, Recruitment Boskalis, via of .

2

Interviews

Zijn we een match? Om dat uit te vinden nodigen we je uit voor 1 of 2 gesprekken (online of op kantoor) om elkaar beter te leren kennen.  

3

Aanbieding

Zijn we een match? Dan zullen we je een mooi voorstel doen.

4

Welkom!

 

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Stuur mij een bericht en ik help je graag.Functie:adviseur technische installaties
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Adviseur Technische Installaties Koninklijke Boskalis Westminster 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures