Vacature Administratief medewerker inkoop

Administratief medewerker inkoop in Hardinxveld-Giessendam

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken binnen een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte afsluiters. Het bedrijf is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, langs de oevers van de rivier de Merwede, waar het een cruciale rol speelt in het produceren van kleppen voor diverse toepassingen. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen en rustige sfeer waar je je meteen thuis zult voelen. De werklocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of eigen vervoer, en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Oosterhout en Gorinchem.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van inkooporders, facturen en andere belangrijke documenten. Maar daar stopt het niet! Naast deze werkzaamheden zul je je bezighouden met het verwerken van buitenlandse transportpapieren. Je maakt de douanepapieren verzendklaar en zorgt voor alle benodigde documenten om het transport soepel te laten verlopen. Je werkt nauw samen met je collega's van de inkoopafdeling. Andere taken zijn onder meer:

 • Onderhouden van relaties met leveranciers over bestellingen, levertijden en prijsafspraken;
 • Controleren van de documenten;
 • Uitvoeren van overige administratieve werkzaamheden.

Deze parttime functie van 24 uur per week biedt flexibele werktijden binnen het bedrijf. Jouw dag begint tussen 07:30 en 08:45 uur. Je kiest zelf hoe laat je aanwezig bent, zolang je maar 8 uur per dag werkt. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Samen met jou kijken we welke dagen voor jou uitkomen. Hoe flexibel is dat!

Functie-eisen

Als administratief medewerker is het belangrijk dat je goed bent in multitasken en kunt denken in oplossingen. Daarnaast dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Herken jij jezelf hierin? Dat is fantastisch! Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Relevante ervaring in een administratieve functie;
 • Bekendheid met transportdocumenten;
 • Een klantgerichte instelling en een echte teamplayer.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Startend op uitzendbasis, maar bij goed functioneren ligt een vast contract binnen handbereik. Verder bieden wij:

 • Een bruto uurloon tussen € 14,50 en € 16,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Opbouw van pensioen en vakantiegeld;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband.


Functie:commercieel medewerker binnendienst (administratief)
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.hartman@werk.olympia.nl of Naomi Hartman. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Administratief medewerker inkoop Olympia 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures