Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Hardinxveld-Giessendam

Bouw en inrichting Beheer en onderhoud Vitalisering en modernisering

Klimaatservice - Elektroservice Holland

   • Bouw en inrichting
   • Beheer en onderhoud
   • Vitalisering en modernisering

BEDRIJFSNIEUWS

 • 4 maart 2024
 • Geplaatst door: Klimaatservice Holland
 • Categorie: Vacatures
 • Download PDF:image pdf

Klimaatservice zoekt een Werkvoorbereider in de regio Hardinxveld-Giessendam. Wilt u reageren op deze vacature voor een Technisch tekenaar? Gebruik dan het formulier op deze pagina, of bel direct met Daniëlle Vogel op . Zij vertelt u graag meer!


Omschrijving:

Wij zijn voor één van onze projectgroepen op zoek naar een werkvoorbereider. Binnen de projectgroep worden grote tot middelgrote utiliteitsprojecten uitgevoerd. Vaak gaat het om bouwteamprojecten waar u vanaf het begin bij betrokken bent. Onze specialiteit zijn vaak (complexe) projecten met een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider ontwerpt, berekent en tekent u zelfstandig werktuigkundige installaties. U bent samen met de andere werkvoorbereiders en tekenaars voor zowel de projectleider als de montage het aanspreekpunt. Ook extern onderhoudt u contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en tekenbureaus. Indien noodzakelijk vervangt u de projectleider bij in- en externe overleggen .

U assisteert de projectleider bij de inkoop van componenten en diensten en bij de afhandeling van meer- en minderwerk. Tot slot draagt u bij aan het vervaardigen van revisiegegevens. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen Werkvoorbereider:

 • U heeft een MBO diploma, richting installatietechniek of werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met MIT en vakgerichte cursussen;
 • U heeft inmiddels ervaring opgedaan met Revit 3D/Autocad / Stabicad ;
 • Tot slot is kennis van VABI programmatuur een pré of u bent bereid deze op te doen via Klimaatservice Holland.

Heeft u eerder gewerkt als BIM-modelleur of Technisch tekenaar ? Dan is deze functie mogelijk ook voor u geschikt.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen een platte organisatie . Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng.

 • Ons bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening bij PMT;
 • Een gunstige overurenregeling (150% voor uren > 40 uur);
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een uitgebreid scholingsaanbod en doorgroeimogelijkheden;
 • Een open, informele en collegiale werkomgeving met korte lijntjes!

Werken als Werkvoorbereider in Hardinxveld-Giessendam

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. De standplaats voor deze functie is Hardinxveld-Giessendam. Wij zoeken daarom mensen uit de regio Zuid-Holland, bijvoorbeeld uit Gorinchem of Dordrecht. Maar u kunt als Technisch tekenaar ook aan de slag gaan in Noord-Holland, bijvoorbeeld in de regio Amsterdam en regio Den Haag.

Wilt u reageren op onze vacature voor een Werkvoorbereider in Hardinxveld-Giessendam? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om die te stellen aan Daniëlle Vogel via .


Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen.

Functie:werkvoorbereider
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Klimaatservice Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Werkvoorbereider Klimaatservice Holland 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures