Vacature Stratenmaker

Stratenmaker in Dordrecht

Ben je op zoek naar een stratenmaker vacature (m/v)? Allgroen bv heeft een geschikte baan voor jou beschikbaar. Als allround stratenmaker werk je iedere dag in de groene buitenruimte. We bieden jou graag een fulltime vacature aan van 37 uur. Niet alleen ga je aan de slag voor particulieren, maar je wordt ook ingezet voor aannemers, woningcorporaties, (zorg)instellingen, scholen, gemeenten en bedrijven. Kortom: voor allerlei soorten klanten mag je namens Allgroen bv complexe en eenvoudige projecten uitvoeren.

Als werknemer van Allgroen bv geniet je van uitstekende secundaire voorwaarden, een gezellig team van collega's en profiteer je van onze doorgroeimogelijkheden. Is jouw interesse gewekt voor deze veelzijdige functie?

Staat er onverwachts toch geen vacature open ? Dan kan het alsnog voorkomen dat we wel op zoek zijn naar nieuw personeel. We gaan dan kijken of er een plekje voor je kan worden gemaakt.

Samenwerken in een fijn team met gelijkgestemden

Je zult je al snel thuis voelen in de groep. We vormen namelijk een hecht team van gelijkgestemden met uiteenlopende leeftijden. Ieder jaar organiseren we leuke uitjes zoals een kerstdiner en een jaarlijkse barbecue. Naast het werken met collega's krijg je soms te maken met onze uitvoerders, afdeling planning, calculatie, marketing of personeelszaken. Allgroen bv is met haar kantoor gevestigd in Dordrecht . We zijn gelegen nabij de snelwegen N3, A16 en A15 en dan ook zeer goed bereikbaar met de auto.

Is het bestraten van pleinen, plantsoenen, trottoirs, opritten, terreinen, parkeerplaatsen, fietspaden, bushalten of bruggen iets voor jou? Of ga je liever aan de slag op een schoolplein, bedrijventerrein of particuliere tuin? Allgroen bv heeft de juiste straatwerk projecten voor jou.

En wie weet mag jij binnenkort voor ons aan de slag. Je kunt solliciteren door ons online formulier in te vullen. Staat er geen actuele vacature open?

Functie:stratenmaker
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:37 – 37

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allgroen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Stratenmaker Allgroen 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures