Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Hardinxveld-Giessendam

Heb jij 2 rechterhanden en werk je graag op verschillende locaties in de buurt van Hardinxveld-Giessendam? Dan is deze vacature van Productiemedewerker precies iets voor jou! 

Als Productiemedewerker ga je kabeldraagsystemen aanleggen op schepen en jachten die in de havens in de regio liggen. Het werk zal je altijd op locatie doen en onder supervisie van de voorman. Jullie starten in principe vanuit het kantoor en vertrekken daarna naar de werklocatie oftewel de haven waar het schip ligt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het monteren van kabeldraagsystemen in schepen;
  • Het slijpen en boren van metalen;
  • Lassen met elektroden.

Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week, werkdagen van maandag t/m vrijdag en je start tussen 06:00 - 08:00 uur (afhankelijk van de werklocatie).Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3466 – 3466
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Productiemedewerker Olympia 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures