Vacature Werkvoorbereider Calculator

Werkvoorbereider Calculator in Sliedrecht

Werkvoorbereider/Calculator Groen

Dienstverband

32 uur - 40 uur

HBO werk- en denkniveau

Jij hebt passie voor het groene vak. Je bent klaar voor een uitdagende rol met talloze mogelijkheden. Met jouw enthousiaste inbreng krijg je alle ruimte om te ontwikkelen.

Jouw kracht zit 'm in je kennis van het groen. Je hebt inzicht, calculeert en denkt oplossingsgericht mee in het voorbereiden van projecten. Jij bent er helemaal in thuis en komt overtuigend met volledige en realistisch plannen.

"Ik ben bij Verheij binnengekomen voor een afstudeeropdracht over biodiversiteit. Inmiddels doe ik onder andere de werkvoorbereiding voor het Rijksvastgoedbedrijf. Super gaaf dat het zo gelopen is!"

Wat houdt de functie verder in?

Samen met jouw collega's van de afdeling uitvoering zorg jij voor een optimale samenwerking . Je bent secuur en houdt overzicht. Doordat jij als werkvoorbereider/calculator alle details ziet zorgt dit voor de juiste documentatie voor de projecten. Hierdoor kunnen jouw buitendienst collega's efficiënt aan het werk.

Je calculeert voor opdrachtgevers die buiten de aanbestedingswet vallen. Denk aan de zorg, waterschappen en scholen. Tijdens de uitvoering van de projecten werk je als werkvoorbereider/calculator nauw samen met je collega's van de afdeling uitvoering. Ook heb je contact met de opdrachtgever en jouw buitendienstcollega's om te zorgen voor het juiste resultaat. Ook zorg je voor nacalculatie van de projecten om op basis van deze gegevens het calculatieproces te verbeteren.

Je bent onderdeel van de afdeling Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau van Verheij bestaat uit zo'n 10 enthousiaste en gedreven collega's. Het bruist binnen het team met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de planvorming bij aanbestedingen, maar ook voor calculatie, buitenruimteontwerp, werkvoorbereiding, inkoop en planning. De ontwikkeling en onderhouden van innovatieve GIS-toepassingen en sensoren valt ook binnen deze afdeling.

Wat vragen we van jou?

 • Je werkt zelfstandig en denkt als teamplayer
 • Je bent proactief en stressbestendig
 • Je bent flexibel en toch nauwkeurig
 • Een vleugje humor wordt gewaardeerd
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (groenbranche is een pré)

Verheij Integrale groenzorg is een groeiende en innovatieve aannemer in de groene sector. Met ruim 140 vaste en 250 flexibele medewerkers werken wij door heel Nederland aan het ontzorgen van onze zeer diverse klanten, met zeer diverse specialismes. Je kunt bij ons alle kanten op!

 1. Familie

  Wij zijn onszelf! Nuchter, hardwerkend en gezellig. Jij hoort er helemaal bij.

 2. Doorgroeien

  Jij kan je groene hart volgen en doorgroeien binnen ons bedrijf.

 3. Innovatief

  Slimmer, beter en sneller: daar houden wij van. Wij blijven innoveren!

Wat bieden wij?

 • Uitdagende en verantwoordelijke baan met veel ruimte voor eigen inbreng
 • Een dynamisch en gezellig familiebedrijf
 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Goede opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse in deze functie?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.Functie:werkvoorbereider calculator
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verheij Groenbeheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Werkvoorbereider Calculator Verheij Groenbeheer 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures