Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker in Sliedrecht

Facilitair Medewerker

IQIP, de wereldleider op de markt voor heihamers en installatieapparatuur, is op zoek naar een Facilitair Medewerker. Met 400 collega's wereldwijd bieden we slimme en duurzame oplossingen, werkend aan projecten op zee zoals windparken en boorplatforms, maar ook op het land, waaronder bruggen en havens. Als Facilitair Medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team, jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van diverse faciliteiten op onze locatie in Sliedrecht.

Je werk

Als Facilitair Medewerker bij IQIP ben je de allround technisch expert die zorgt voor het onderhoud en reparaties binnen onze ruim honderduizend vierkantemeter tellende faciliteiten. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, van het repareren van losse deurkrukken en kapotte verlichting tot het oplossen van storingen aan roldeuren en bovenloopkranen. Of je bent bezig met grotere werkzaamheden in samenwerking met onze leveranciers.
Je werk is cruciaal om een veilige en efficiënte werkomgeving te garanderen voor al onze medewerkers.

Jouw Verantwoordelijkheden:

 • Onderhoud en reparatie van faciliteiten en apparatuur.
 • Oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties, zoals aan roldeuren, verlichting en andere algemene werkzaamheden in ons kantoor en fabriekshal
 • Inspecteren en waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van onze faciliteiten.
 • Samenwerken met andere afdelingen om te zorgen voor een soepele bedrijfsvoering.
 • NEN 3140 keuren van elektrisch gereedschap.

Jouw Profiel

 • Ervaring als allround onderhoudsmedewerker of een vergelijkbare functie.
 • Goede probleemoplossende vaardigheden en een hands-on mentaliteit.
 • Kennis van algemeen onderhoud en reparaties.
 • Ervaring met elektrische installaties (laagspanning)
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgerichtheid.

O ns Aanbod:

 • Maandsalaris afhankelijk van niveau en expertise. (CAO Metalektro)
 • 8% vakantiegeld, jaarlijks uitbetaald.
 • 27 betaalde jaarlijkse verlofdagen + 13 extra dagen.
 • Concurrerende voordelen zoals reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, pensioen.
 • Locatie: Sliedrecht (NLD) (werkzaam op kantoor).

Werken bij IQIP

Onze grootste passie is technologie en we zijn zeer betrokken bij de projecten van onze klanten en de duurzame oplossingen die we realiseren. Geen uitdaging is te groot en door onze kennis te delen en te combineren, bieden we altijd een oplossing. We bieden innovatieve apparatuur van hoge kwaliteit en met onze expertise en service maken we het verschil. Samen bouwen we aan de wereld voor toekomstige generaties.

Veiligheid is een topprioriteit en ieders unieke talenten dragen bij aan ons succes. Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Laten we samen bouwen aan de wereld van morgen.

Klik op "Apply" om de reis te beginnen! Onze recruiter zal contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en kennis te maken. Van daaruit maak je kennis met je nieuwe collega's en onze unieke locatie!

Facilitair Medewerker

Location: Sliedrecht Department: Facility Contract type: Temporary Working hours: Full-Time Reference: R0006003 Published: 23-01-2024

Functie:facilitair medewerker
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IHC Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Facilitair Medewerker IHC Holland 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures