Vacature Verzorgende IG Zorgcentrum

Verzorgende IG Zorgcentrum in Sliedrecht

Verzorgende IG zorgcentrum Parkzicht

Sliedrecht | 16-28 uur per week

Waardeburgh is op zoek naar een verzorgende IG (16-28 uur per week) voor zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Met jouw deskundige zorg en oprechte aandacht creëer je een warme, veilige sfeer waardoor bewoners zich thuis voelen.

Wat ga je doen?


Als verzorgende IG geef je cliënten de zorg die zij nodig hebben. Je motiveert hen ook om de dagelijkse activiteiten die ze zelf nog kunnen uit te voeren. Dat is voor elke cliënt anders en jij weet daar goed op in te spelen. Naast de persoonlijke verzorging, verstrek je medicijnen en voer je verpleegtechnische handelingen uit waartoe je bevoegd en bekwaam bent.
Cliënten kunnen elke dag ander gedrag vertonen. Jij observeert, signaleert en rapporteert zulke veranderingen, zodat de zorg aangepast kan worden als dat nodig is. Je ziet het ook als een cliënt het moeilijk heeft en neemt dan de tijd om even rustig bij hem of haar te gaan zitten. Met die oprechte aandacht maak je écht het verschil voor je cliënten.

Waar kom je te werken?


Zorgcentrum Parkzicht ligt gelegen in Sliedrecht. Het zorgcentrum is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer (bus) en fiets. In Parkzicht wonen 77 bewoners verspreid over drie afdelingen. Op twee afdelingen wonen bewoners met de ziekte dementie en op de andere afdeling wonen bewoners met een somatische aandoening en er zijn een 8-tal kamers voor eerstelijnsverblijf. Waardeburgh verleent de zorg aan haar bewoners vanuit de visie 'leven in vrijheid'.

Over jou:


  • Je hebt een diploma verzorgende op mbo-niveau 3.
  • Je hebt hart voor ouderen en oog voor wat zij nodig hebben.
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en flexibel.
  • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van Waardeburgh.

We bieden jou:


  • Een passend salaris conform de cao VV&T, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en duurzaam aan het werk te blijven bij Waardeburgh.
  • Leuke, extra voordelen zoals korting op (zorg)verzekeringen, korting op uitstapjes en producten en een gezellige personeelsvereniging.

Over Waardeburgh


Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam. We bieden ouderen een breed aanbod van zorg, bij hen thuis en in onze vier zorgcentra. Op 1 juni 2023 zijn we bestuurlijk gefuseerd met zorgorganisatie Present en in 2024 gaan we samen verder als één organisatie.
Als je nog vragen hebt of eerst een keer wil meelopen, kun je contact opnemen met , van Parkzicht, via .


Functie:verzorgende ig zorgcentrum
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Verzorgende IG Zorgcentrum Waardeburgh 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures