Vacature Leerling Verzorgende IG

Leerling Verzorgende IG in Sliedrecht

Navigatie

Leerling verzorgende IG Sliedrecht

Dit ga je doen

Als leerling ben je betrokken bij het zorgproces rond de client. Je kunt hierbij denken aan de verzorging en begeleiding van ouderen met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan dat in de thuiszorg gemaakt wordt door de wijkverpleegkundigen. Het doel is om onze cliënten zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je stemt de zorg af met andere professionals.
Ben jij die leerling die betrokken, bewogen en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact. leeftijden zijn welkom! Dit geldt ook voor herintreders, zij-instromers en omscholers.

Hier ga je werken

Je komt te werken in team Sliedrecht e.o. Wij leveren voornamelijk zorg aan cliënten in Sliedrecht en Papendrecht. We hebben een betrokken en enthousiast team met hart voor de cliënten. Aan de Kerkbuurt in Sliedrecht hebben we een mooi kantoor, waar je altijd binnen kunt lopen!

Dit vragen wij van jou

 • Je bent minimaal in het bezit van een lbo-diploma of hebt een, door de overheid erkend, bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of vwo goed hebt doorlopen.
 • Je bent bereid om overdag, 's avonds en in de weekenden te werken.
 • Je bent woonachtig in regio Sliedrecht en je bent in het bezit van eigen vervoer.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten

 • Werken mét waardering.
 • Een uitdagende en vooral mooie functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg biedt.
 • Je beloning bestaat, afhankelijk van je keuze, uit zakgeld of een leerling salaris, eventueel aangevuld tot het minimum (jeugd)loon. Leermiddelen krijg je in bruikleen. Lelie zorggroep betaalt het collegegeld. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
 • Na het afronden van de opleiding verzorgende IG is er mogelijkheid om de EVV-opleiding te gaan doen.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem (MKSA), zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je rlei producten met hoge kortingen kan kopen.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Esther Breen (teamcoördinator) via of Femke van Lenten (praktijkopleider)
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel , app of mail naar .


Functie:leerling verzorgende ig
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Leerling Verzorgende IG Lelie zorggroep 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures