Vacature Verpleegkundige Niveau 4 of 5

Verpleegkundige Niveau 4 of 5 in Dordrecht


De Polikliniek Dordrecht is een bruisende polikliniek vanwaar behandeling wordt geboden aan volwassen. Het betreft een geïntegreerd behandelaanbod op het gebied van psychiatrische en verslavingsproblematiek. De polikliniek is volop in ontwikkeling. We hebben de ambitie om in de regio een breed zorgaanbod te bieden waar mensen deskundige en betrokken hulpverlening ervaren.

Ervaren verpleegkundige niveau 4 of 5

Zelfstandig behandelen wordt afgewisseld met o.a. deskundigheidsbevordering en intervisie. Je werkt vaak solistisch, maar niet alleen. Je hebt je eigen caseload en wordt daarnaast ingezet voor het verpleegkundig spreekuur en bureaudienst.

  • Uitdagend en afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief
  • Groeien als professional en als mens
  • Samen werken in een hecht team
  • Zelf de regie over je dag

De Polikliniek Dordrecht is een bruisende polikliniek die volop in ontwikkeling is. De ervaring en deskundigheid die jij meeneemt vinden we waardevol; jouw kwaliteiten verbreden onze kwaliteiten en andersom. Team Bravo richt zich op de behandeling van cliënten met o.a. verslavingsproblematiek en ADHD. Het is een veelkleurig team waarin een psychiater, verslavingsartsen, verpleegkundigen en HBO-behandelaars samenwerken in de behandelingen.


Sluitingsdatum:
15-01-2024
Locatie:
Dordrecht
Contactpersoon:
Tabitha Jumelet
M.


Functie:verpleegkundige niveau 4 5
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Verpleegkundige Niveau 4 of 5 De Hoop 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures