Vacature Medewerkers

Medewerkers in Sliedrecht

Solliciteren in 5 stappen

De sollicitatieprocedure begint met die ene leuke vacature die jij onder ogen krijgt.

Christelijke identiteit


Op het formulier vind je onder andere een vraag of je christen bent of dat je de christelijke identiteit van Waardeburgh respecteert. Het evangelie is namelijk de basis voor ons handelen. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers die contact hebben met cliënten christen zijn. Als medewerkers niet direct contact hebben met cliënten, vragen we dat zij in ieder geval de christelijke identiteit van Waardeburgh respecteren.

Beoordeling


Binnen een aantal dagen krijg je bericht van één van de HR-consulenten van Waardeburgh. Als jouw motivatie en ervaring goed passen bij de functie, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Contract


De laatste stap is het opstellen van het contract. Voor we dat kunnen doen, hebben we nog aanvullende documenten van jou nodig. Zo vragen we voor elke medewerker een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. Welke andere documenten nodig zijn, verschilt per functie. Dat hoor je van de HR-consulent. Als je contract is opgesteld en ondertekend, kun je aan de slag.

Functie:medewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Medewerkers Stichting Waardeburgh 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures