Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Sliedrecht

Verkoopmedewerker Sliedrecht

16 uur Zuid Holland

Wat ga je doen?

Zorg jij voor gevulde schappen, prettig contact met onze klanten en wil jij helpen om de Wibra naar een hoger niveau te tillen? Voor een van ons winkels zoeken we een enthousiaste collega met oog voor detail. Wij hebben een leuk team van servicegerichte collega's dat op zoek is naar jouw talent om het team mee uit te breiden.

Wat neem je hiervoor mee?

 • Je geniet ervan om met je collega's samen te werken
 • Je bent praktisch ingesteld en je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent service gericht
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je hebt een VMBO/Havo/MBO werk- en denkniveau

Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie waar de verbondenheid met de organisatie groot is en het "wij" gevoel heel sterk is. Dit bieden wij jou:

 • Marktconform salaris
 • Flexibele werktijden
 • Mogelijkheid tot doorgroeien
 • 20% personeelskorting

EEN DAG ALS VERKOOPMEDEWERKER

Als je 's morgens binnenkomt begint de dag met een gezamenlijke dag-start, even bijpraten met je collega's en jullie bespreken wie welke werkzaamheden gaat oppakken. Er is net vracht binnen gekomen en er moet een nieuwe actie de winkel in. Jij neemt die verantwoording en zorgt dat de actie er tiptop bijstaat, zodat de klant geïnspireerd wordt. Je helpt de klanten, rekent af en ruimt het kassablok op, je vult de tassen aan en zorgt voor een nette, overzichtelijke winkel. Je weet nooit precies hoe je dag gaat lopen, je weet in ieder geval dat je altijd een mooie bijdrage levert in een gezellig team en samen het beste resultaat neerzet.Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wibra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Verkoopmedewerker Wibra 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures