Vacature Ontbijtvrijwilliger OVS

Ontbijtvrijwilliger OVS in Sliedrecht

Vacature ontbijtvrijwilliger OVS

Ontbijtvrijwilliger

Voor afdeling Baanhoek zijn we op zoek naar een ontbijtvrijwilliger. Als ontbijtvrijiwlliger verzorgt u voor onze bewoners het ontbijt. Het dekken van de tafel, het zetten van een kopje koffie of thee en het smeren van een boterham behoren tot uw taken. Voor afdeling Baanhoek zijn we op zoek naar een ontbijtvrijwilliger.
Sommige bewoners hebben behoefte aan een praatje tijdens het ontbijt, andere bewoners hebben ondersteuning nodig bij het nuttigen van de maatltijd. Per bewoner kijkt u, samen met de zorg, welke ondersteuning er nodig is.

Wanneer


Eén of meerdere ochtenden per week van 08.00 - 10.00 uur

We staan u graag te woord

Bel gratis (0800) 456 0 456


Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:

Present & Waardeburgh gaan vanaf 2024 met hart en ziel verder als één organisatie!

Binnenkort gaat de nieuwe website live, passend bij de nieuwe organisatie waarin we zorg met hart en ziel verlenen.Functie:ontbijtvrijwilliger
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Ontbijtvrijwilliger OVS Waardeburgh 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures