Vacature Uitvoerder groen

Uitvoerder groen in Dordrecht

Voor onze relatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Uitvoerder Groen Onderhoud langs de wegen. Als leider in groen onderhoudsprojecten bieden wij een unieke kans voor (assistent) uitvoerders of voormannen uit de hovenierswereld of het groot groen onderhoud om hun vaardigheden toe te passen en een gemotiveerd team aan te sturen.

Als Uitvoerder Groen Onderhoud ben je de drijvende kracht achter het succesvol uitvoeren van groenprojecten langs de wegen. Jouw taken omvatten onder meer:

  • Leidinggeven: Effectief aansturen van een team van gemotiveerde medewerkers, waaronder hoveniers en groenonderhoudsspecialisten.

  • Projectplanning: Opstellen en beheren van projectplanningen, waarbij je ervoor zorgt dat deadlines worden gehaald en kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.

  • Kwaliteitscontrole: Toezicht houden op de uitvoering van groenonderhoudswerkzaamheden om ervoor te zorgen dat de hoogste normen van vakmanschap worden gehandhaafd.

  • Samenwerking: Effectieve samenwerking met andere teams en afdelingen binnen Van der Lee, evenals externe belanghebbenden.Functie:Uitvoerder groen
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Uitvoerder groen Eminent Groep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures