Vacature Triagist

Triagist in Sliedrecht

Triagist crisisdienst

8 tot 32 uur uur

Waar kom je te werken?

Je komt te werken als Triagist voor de crisisdienst/IHT onderdeel van het CSP standplaats Sliedrecht. De Crisisdienst heeft binnen de regio Zuid Holland Zuid een belangrijke rol waar het gaat om de beoordeling van vermoedelijke psychiatrische stoornis en acute behandeling van psychiatrische cliënten. Er is een hechte samenwerking met huisartsen, politie, algemene ziekenhuizen, HAP en overige gezondheidszorginstellingen. Intern heeft de crisisdienst een nauwe samenwerking met IHT, klinieken, poli's en FACT teams. Binnen het team worden we dagelijks uitgedaagd om onze kennis en expertise op het gebied van psychiatrische problemen te herkennen, deze vervolgens juist te interpreteren en hier snel en adequaat op te handelen. Het team bestaat uit sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen en psychiaters. IHT biedt 7 dagen in de week opname vervangende zorg in de thuissituatie aan cliënten die voor 75% rechtstreeks vanuit de crisisdienst worden aangemeld.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Triagist ben je een spin in het web en heb je een centrale rol in de acute psychiatrie van Yulius. Meldingen van 112, huisartsen of andere verwijzers met acute vragen gericht op de GGZ komen bij jou binnen. Je trieert aan de hand van de triagewijzer vanuit de Generieke Module Acute Psychiatrie en coördineert de acute zorgvragen. Je organiseert snel adequate zorg. Ook geef je consultatie aan collega's, huisartsen en andere ketenpartners op gebied van crisiszorg.

Tijdens je diensten (tussen 8.00 en 23.00 uur) werk je nauw samen met de dienstdoende beoordelend team (psychiater, spv-er, aios-en), de kliniek, het IHT team, en de ketenpartners.

Kerntaken Triagist:

 • Als Triagist heb je de verantwoordelijkheid om alle aanmeldingen van verwijzers voor spoedeisende psychiatrische beoordelingen, te beoordelen op urgentie, aan de hand van de GGZ triagewijzer. Belangrijk criterium hierbij is de veiligheid van de cliënt en de omgeving. Bij beoordeling van de cliënt heb jij vervolgens de coördinatie van behandeling en vervolgacties volledig in handen. Dit betekent dat jij alle disciplines van de crisisdienst activeert en ondersteunt, het crisis vervoer regelt en de contacten met de verwijzer managet.

 • Je staat personen in crisis te woord en helpt hen om te gaan met de crisissituatie.

 • De beoordeling locatie is gevestigd op je werklocatie, het ontvangen van cliënten en de betrokkenen behoort ook tot je taken.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

 • Je bent een BIG geregistreerde HBO verpleegkundige en je hebt ervaring in het werken met psychiatrische patiënten in crisis;

 • Je houdt je staande in hectiek, bent pro actief en kunt makkelijk schakelen als de situatie daarom vraagt;

 • Naast werkplezier is teamwork belangrij. Je werkt actief en intensief samen en je schakelt op tijd je collega's in;

 • Je werkt gestructureerd waarbij je hoofd- en bijzaken goed weet te scheiden.

Wat bieden wij

 • Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving;

 • Binnen ons team is veel ervaring en een goede werksfeer. Er is ruimte voor ieders persoonlijke kwaliteiten. Teamwork en samenwerking vinden we erg belangrijk;

 • Mogelijkheid om parttime te werken tussen de 8 en 32 uur. Voor interne medewerkers is deze functie goed te combineren met je huidige functie;

 • Scholing in de triagewijzer middels de generieke module Acute Psychiatrie;

 • De functie is ingedeeld in FWG 50 - €3.004 - € 3.981 ;

 • Yulius biedt ook doorgroeimogelijkheden via opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met , Crisisdienst/IHT. Zij is telefonisch te bereiken via nummer .Functie:triagist
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3981 – 3981
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Triagist Yulius 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures