Vacature Woonbegeleider / Verpleegkundige

Woonbegeleider / Verpleegkundige in Sliedrecht

Woonbegeleider / Verpleegkundige

32 uur

MBO

Sliedrecht

€ 2.535 - € 3.471

Waar kom je te werken?

Yulius Wijkgerichte Zorg richt zich op mensen met psychiatrische problematiek waarbij de verschillende locaties een specifieke doelgroep bedienen. Denk hierbij aan cliënten met persoonlijkheidsstoornissen, met meervoudige problematiek en met Autisme. Onze afdeling bestaat uit ongeveer 200 toegewijde medewerkers die zich keihard inzetten voor de zorg en ondersteuning van onze cliënten. Wij werken samen aan perspectief!

Locatie Beschermde woonvorm Landgraafstraat in Sliedrecht richt zich op wonen specifiek voor 33 cliënten vanaf 18 jaar. Als woonbegeleider draag jij samen met de andere zorgprofessionals zorg voor een optimale woon-leefomgeving waarin rust, regelmaat en veiligheid aan de bewoners wordt geboden. En waarin cliënten kunnen ontwikkelen naar zo veel mogelijk zelfstandigheid.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij biedt de bewoners ondersteuning in het dagelijkse leven;
Jij begeleidt de cliënten in de uitvoering van activiteiten gericht op zelfredzaamheid in het dagelijkse leven;
Jij ziet toe op het psychisch- en fysiek welzijn van de cliënten van de groep;
Jij stimuleert en activeert cliënten in ontspanning en ontwikkeling, betrekt ze waar nodig bij op de woon- en leefsituatie gerichte activiteiten, legt plannen en ideeën voor aan het team en draagt mede zorg voor de uitvoering;
Jij begeleidt cliënten bij het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten of verricht deze, afhankelijk van de zelfstandigheid van de cliënten zelf;
Jij draagt zorg voor observatie en overdracht.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

Binnen wijkgerichte zorg maken wij graag kennis met jou! Wij leren onze cliënten om balans te vinden en zijn benieuwd naar jouw verhaal! Welke keuzes heb je gemaakt en waarom past een baan binnen wijkgerichte zorg bij jouw levensfase. Iedere levensfase kent immers bepaalde wensen die ook moeten passen bij een baan. Voor ons zou een afgeronde (zorginhoudelijke) mbo- opleiding passen bij deze job. Daarnaast kijken wij uit naar collega's die:

  • Daadkrachtig, verantwoordelijk en flexibel zijn;
  • Kennis van en affiniteit met volwassenen met psychiatrische uitdagingen hebben;
  • Herstel ondersteunende zorg hoog in het vaandel hebben staan;
  • Communicatief en contactueel vaardig zijn.

Ben je recent afgestudeerd (schoolverlater)? Ook dan maken wij ook graag kennis met jou.

Wijkt je profiel iets af maar ben jij overtuigd van jouw kwaliteiten? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij

Wij hebben een plezierige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-GGZ. De functie is ingeschaald in schaal 40. Per 1-11-2023 zal je salaris met 5% verhoogd worden.


Teammanager Astrid Bieren staat voor je klaar indien je over deze vacature nog vragen hebt.
Bereikbaar via: of per mail:

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.Functie:woonbegeleider / verpleegkundige
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2535 – 3471
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Woonbegeleider / Verpleegkundige Yulius 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures