Vacature Tender Coördinator Bodemsanering

Tender Coördinator Bodemsanering in Papendrecht

Papendrecht (NL) • Voltijds

Samenvatting

Zet jij jezelf graag in voor een schone wereld en gezond milieu? Ben je daarnaast geïnteresseerd in het duurzaam en biologisch helpen van klanten, bij het oplossen van bodem- en grondwater verontreiniging? Greensoil doet dit met innovatieve en baanbrekende technologieën. Vanwege internationale groei en verdere professionalisering van het sales team is Greensoil op zoek naar een Tender Coördinator Bodemsanering.

Over de positie

Als Tender Coördinator Bodemsanering ben je onderdeel van het salesteam en verantwoordelijk voor het bepalen en uitwerken van technische en commerciële aanbiedingen voor grondsaneringsoplossingen. Dit doe je in nauwe samenwerking met het Business Development team en de afdeling Research & Development.

Je bent in deze functie actief met het screenen en analyseren van binnen -en buitenlandse offerteaanvragen en zorgt ervoor dat deze zowel administratief als technisch en financieel worden opgesteld. In overleg met het sales team ga je na waar calculatierisico's liggen en wat bepalende factoren zijn voor de beste oplossing.

Om een concurrerende offerte neer te leggen vraag je prijsoffertes op bij onderaannemers en leveranciers en koppelt deze aan eigen activiteiten. Zo verzamel je alle informatie voor de totaalaanbieding. Soms vraagt een project ook om een inspectie op locatie en ga je samen met de business development manager mee op plaats bezoek. Bij akkoord op offerte, lever je het overdrachtsdossier op aan de projectmanager en informeer je het projectteam over de kritieke punten die de aanbieding hebben bepaald.

De functie is met name gericht op de Nederlandse en Belgische markt en daarnaast ook op de internationale markt. Je werkt in deze functie samen met zowel Nederlandse als Belgische collega's. Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager.

Over de organisatie

GreenSoil is opgericht in 2016 en is een internationale speler in biologische bodemsaneringen. Een team van ervaren ingenieurs ontwerpt en realiseert bodemsaneringsprojecten, meestal in complexe terrein omstandigheden. De organisatie heeft een sterke focus op R&D en innovatie. Vaak wordt een combinatie van technieken ingezet, waarbij het stimuleren van natuurlijk voorkomende biologische afbraakprocessen een belangrijke rol speelt.

Als hoofdaannemer beheert GreenSoil het saneringscontract zowel technisch als financieel. De organisatie werkt nauw samen met strategische partners voor de uitvoering en afronding van de sanering. Op deze manier is GreenSoil in staat om de beste oplossing voor een verontreinigde locatie aan te bieden. Dit betreft altijd maatwerk.

De missie van GreenSoil is om de wereld schoner en gezonder te maken door innovatieve, duurzame technologieën te ontwikkelen en te implementeren. Met een bewezen staat van dienst, lopen zij voorop in deze sector. Greensoil heeft locaties in Papendrecht, Genk en Gent (België), Italië, Spanje en Brazilië en bevind zich in een sterke fase van groei.

Het aanbod:

• Je komt terecht in een kennisomgeving waar duurzaamheid voorop staat;

• Een prima salaris, met auto en telefoon van de zaak;

• Je krijgt de nodige ruimte en vrijheid, en de kans om met het bedrijf mee te groeien;

• Hbo of wo werk- en denkniveau, bij voorkeur in technische of milieu gerelateerde richting;

• Communicatief onderlegd en goede organisatorische vaardigheden;

• Ervaring met tenders of calculaties is een pro. Specifieke kennis van bodemsanering leren wij jou graag;

• Beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

• Een gedreven teamplayer in hart en nieren.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met , bij Leadz, bereikbaar via of .Functie:tender coördinator bodemsanering
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Greensoil International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Tender Coördinator Bodemsanering Greensoil International 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures