Vacature Technisch Accountmanager

Technisch Accountmanager in Sliedrecht

Technisch Accountmanager

  • Sleutelrol in het opbouwen van duurzame klantrelaties
  • Bijdragen aan een veiliger Nederland door technische oplossingen
  • Salaris €3.000 - €3.500 per maand

Klaar voor een dynamische rol waarin jouw technologische kennis en communicatievaardigheden centraal staan? Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van technologie en een meester is in klanttevredenheid!

Wat ga je doen?

In de rol van Technical Accountmanager ben je een essentiële schakel tussen de klanten en het technische team. Jouw dagen zijn gevuld met het actief beheren van relaties, waarbij je op een empathische wijze de behoeften van de klanten begrijpt en hierop inspeelt. Je taak is om niet alleen aan hun verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen door nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je zet complexe uitdagingen om in heldere, technische oplossingen en houdt altijd de klanttevredenheid in het vizier, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Wat krijg je ervoor terug?

Je maakt deel uit van een dynamische organisatie die zich richt op groei en innovatie in de technologiebranche. We bieden je een kansrijke omgeving waar je je zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen. Je kunt rekenen op flexibele werkuren, met regelmatig teamdagen op kantoor voor een sterke teamband. We waarderen jouw inzet en bieden daarom een uitstekende pensioenregeling, genereuze vakantiedagen, een thuiswerkvergoeding, en nog veel meer voordelen die passen bij een moderne werkplek.

Wat moet je kunnen?

·        Sterke communicatieve vaardigheden en sociaal inzicht.

·        Diepgewortelde klantgerichtheid en flexibiliteit in het omgaan met diverse klanten.

·        Organisatorische vaardigheden en technisch begrip.

Wat moet je willen?

·        Een positieve impact maken op klantervaringen.

·        Deel uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team.

·        Een loopbaan opbouwen in een vitale en veiligheidsbewuste sector.

Solliciteer!

Voel jij je aangesproken door deze uitdagende functie? Reageer dan nu! Stuur je CV en salarisindicatie naar Matthijs@hboyoungprofessionals.nl en ik neem contact met je op voor de volgende stappen.Functie:Technisch accountmanager
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HBO Young Professionals via Matthijs@hboyoungprofessionals.nl of 010 2054588. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Technisch Accountmanager HBO Young Professionals 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures