Vacature Teamleider/Teamlead Control Systems

Teamleider/Teamlead Control Systems in Papendrecht

 • Redactie Dordrecht
 • 27-01-2024

Teamleider/Teamlead Control Systems in Papendrecht

TEAMLEIDER/TEAMLEAD CONTROL SYSTEMS

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt in Papendrecht voortstuwing- en controle systemen voor wereldwijde scheepvaart.

Wij zijn op zoek naar een Teamlead Control Systems. Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende rol waarin je zowel leiderschap als operationele taken combineert, met ruimte voor eigen initiatief? Dan is deze functie wat voor jou!

Als Teamlead Control Systems ben je verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en het organiseren van werkzaamheden zowel op de productievloer als in de testkamer. Je stuurt en motiveert jouw team van professionals bij de dagdagelijkse werkzaamheden, denkt efficiënt en zorgt voor tijdige levering van kwalitatief hoogwaardige producten binnen strakke deadlines. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, binnen deze rol rapporteer je aan de Production Manager.

 • Het organiseren van operationeel werkoverleg, zoals dashboards en tool box meetings, met als doel optimalisatie in communicatie en samenwerking;
 • Biedt technische ondersteuning en instructies aan leerlingen en medewerkers;
 • Coördineren van de digitale productieplanning om optimale efficiëntie en resourcebenutting te waarborgen;
 • Draagt zorg voor tijdige levering van hoogwaardige producten volgens klantspecificaties;
 • Analyseert, beoordeelt en optimaliseert de processen om efficiëntie, kostenbesparing en klanttevredenheid te waarborgen;
 • Voert operationele taken uit, inclusief directe deelname aan productie- en testwerkzaamheden;
 • Coördineert duidelijke afstemming met classificatie bij projecten met keuringsvereisten.

Wij zoeken een praktisch ingestelde leider met een strategische visie. Naast het behalen van zakelijke doelstellingen, ben je gericht op de persoonlijke groei van jouw teamleden en hebt zelf ook een duidelijke toekomstvisie.

 • Een technische opleiding op Hbo-niveau of hoger gevolgd, in de richting elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar;
 • Ervaring in een leidinggevende functie of in het bezit van leidinggevende capaciteiten;
 • Kennis van Databus systemen;
 • Kennis van testapparatuur en instrumenten;
 • Je hebt een scherpe analytische geest en kunt technische problemen tijdens tests opsporen, oplossen en rapporteren.
 • Je bent precies en hebt oog voor detail.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Je draait je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega's zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres:

Voor meer informatie, neem contact op met HR via of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk


Functie: teamleider teamlead control system Startdatum: 26-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend.

Functie:teamleider teamlead control system
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Teamleider/Teamlead Control Systems Veth Propulsion 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures