Vacature Tandarts Assistente

Tandarts Assistente in Sliedrecht

  • Redactie Sliedrecht
  • 24-12-2023

Tandarts Assistente in Sliedrecht

wij zijn aan het groeien

de gebitskliniek

Wil jij werken bij een modern en goed georganiseerd bedrijf waar de klant echt
centraal staat?

De gebitskliniek, wie zijn wij?

Wij zijn een moderne en goedgeorganiseerd mondzorgcentrum. Vanuit heel Nederland komen mensen speciaal voor onze unieke service naar Sliedrecht.

Wij hebben alle specialismen in eigen huis waaronder tandartsen, mondhygiënisten, implantologen, tandarts voor orthodontie, tandarts voor endodontologie, en prothesespecialisten.

De collega's zijn leuk, professioneel en behulpzaam. We werken samen op een open en eerlijke manier, daarom hangt er bij ons een oplossingsgerichte en vooral vriendelijke sfeer.

Onze teamleden hebben liefde en passie voor tandheelkunde en voor de omgang met cliënten. Dat merk je direct bij binnenkomst in onze praktijk. We nemen graag de tijd voor onze cliënten, we communiceren duidelijk, en zorgen voor een ontspannen sfeer zodat een bezoek aan de tandarts prettig verloopt.

Vind je het leuk om ook bij ons te komen werken. Hieronder vind je onze vacatures.

Preventie assistent (2 tot 5 dagen per week)

Vanwege verdere groei van onze moderne en klantgerichte tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een preventieassistente. Ben je betrokken bij je cliënten, en werk je graag in een sfeervol en collegiaal bedrijf waar je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je beschikbaarheid is deze positie voor 2 tot 5 dagen per week.

Tandarts assistente (3 tot 5 dagen per week)

Vanwege verdere groei van onze moderne en klantgerichte tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistente. Ben je betrokken bij je cliënten, en werk je graag in een sfeervol en collegiaal bedrijf waar je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je beschikbaarheid is deze positie voor 3 tot 5 dagen per week.

Balie medewerkster (2 tot 5 dagen per week)

Vanwege verdere groei van onze moderne en klantgerichte tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een balie medewerkster. Ben je betrokken bij de cliënten, en werk je graag in een sfeervol en collegiaal bedrijf waar je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je beschikbaarheid is deze positie voor 2 tot 5 dagen per week.

Preventie voor student mondzorgkunde / tandheelkunde (1 of 2 dagen per week)

Wij bieden een leuke en leerzame werkplek voor enthousiaste studenten mondzorgkunde / tandheelkunde die als preventie assistent willen werken. Je kan bij ons een eigen behandelagenda draaien. De werktijden zijn flexibel, dus afhankelijk van je voorkeur kan je door-de-week of in het weekend een dag werken.

Wij zijn op zoek naar een tandarts (voor minimaal 1 tot maximaal 4 dagen per week) voor het opstellen en uitvoeren van grotere behandelplannen. Veel patiënten weten ons te vinden wanneer zij het besluit hebben genomen hun gebit te verbeteren of te verfraaien middels een complete behandeling of gebitsrenovatie. Ons team voert deze behandelingen al uit, echter komen we daarbij handen te kort. Bij deze behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van diverse specialismen waaronder orthodontie, endodontologie, prothetiek, implantologie en esthetiek.


Functie: tandartsassistent Startdatum: 23-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tand'Arts Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:tandartsassistent
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tand'Arts Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Tandarts Assistente Tand’Arts Services 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures