Vacature Verzorgende IG Extramuraal Nachtdienst

Verzorgende IG Extramuraal Nachtdienst in Sliedrecht

Verzorgende IG extramuraal nachtdienst

Alblasserwaard | uren in overleg

Waardeburgh is op zoek naar een verzorgende IG voor de nachtdiensten bij de extramurale zorg in de regio Alblasserwaard (uren in overleg). Want ook in de nacht gaat de zorg voor onze cliënten door.

Wat ga je doen?


Je dienst begint om 23.00 uur, dan heb je namelijk een overdracht met je collega's van de avonddienst. Vervolgens start je dienst met geplande zorg, zoals mensen helpen naar bed gaan. Daarnaast kan het ook zijn dat je op pad gaat voor alarmeringen. Tijdens je dienst kan je overleggen met je collega verzorgende of verpleegkundige die ook zijn ronde heeft. Je kan elkaar altijd even bellen om te sparren.
Na elke dienst rapporteer je jouw bevindingen in het zorgdossier. Om 7.00 uur is de nachtdienst afgelopen. Terwijl de meeste mensen de dag opstarten, ga jij moe maar voldaan naar huis om uit te rusten.

Over jou:


  • Je hebt een diploma verzorgende op mbo-niveau 3.
  • Je hebt hart voor ouderen en oog voor wat zij nodig hebben.
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en flexibel.
  • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van Waardeburgh.

We bieden jou:


  • Een passend salaris conform de cao VV&T, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en meedenken.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en duurzaam aan het werk te blijven bij Waardeburgh.
  • Leuke, extra voordelen zoals korting op (zorg)verzekeringen, korting op uitstapjes en producten en een gezellige personeelsvereniging.

Over Waardeburgh


Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam. We bieden ouderen een breed aanbod van zorg, bij hen thuis en in onze vier zorgcentra. Op 1 juni 2023 zijn we bestuurlijk gefuseerd met zorgorganisatie Present en in 2024 gaan we samen verder als één organisatie.
Als je nog vragen hebt, meer informatie wilt of een keer wilt meelopen, kun je contact opnemen met Ria Tuytel, manager extramurale zorg, via .


Functie:verzorgende ig extramuraal nachtdienst
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Verzorgende IG Extramuraal Nachtdienst Waardeburgh 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures