Vacature Senior Woonbegeleider / Verpleegkundige

Senior Woonbegeleider / Verpleegkundige in Sliedrecht

Senior woonbegeleider / Verpleegkundige

32 uur

HBO

Sliedrecht

€ 2.660 - € 3.606

Waar kom je te werken?

Locatie Beschermde woonvorm Landgraafstraat in Sliedrecht richt zich op wonen specifiek voor 33 cliënten vanaf 18 jaar. Als senior woonbegeleider / verpleegkundige draag jij samen met de andere zorgprofessionals zorg voor een optimale woon-leefomgeving waarin rust, regelmaat en veiligheid aan de bewoners wordt geboden. En waarin cliënten kunnen ontwikkelen naar zo veel mogelijk zelfstandigheid.

Jouw verantwoordelijkheden

Wanneer je bij ons start verzorg je naast je specifieke senior taken samen met je collegas de ondersteuning van de bewoners. Zo maak je bijvoorbeeld samen met de coördinerend begeleider zorgprocessen inzichtelijk en geef je samen sturing aan de inhoud van het zorgplan. Je werkt met het team aan de gestelde doelen. Het doel is een balans te vinden tussen vaardigheden die iemand (nog) niet kan en de mogelijkheden die hij of zij juist wél heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Het aanleren van praktische vaardigheden, netwerk versterking en participatie zijn kerntaken die van belang zijn bij terugkeer naar zelfstandig wonen. Je stimuleert cliënten om deel te nemen aan dagbesteding en werk. Denk hierbij aan activiteiten in en rond de BW of (vrijwilligers)werk, of verenigingen buiten de woonvorm.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

Je bent in het bezit van een afgeronde SPH/Social work / verpleegkunde of soortgelijke opleiding;

  1. Zorg organiseren en coördineren;
  2. Zorg voorbereiden (zorgplan opstellen);
  3. Zorg verlenen;
  4. Deskundigheid bevorderen;
  5. Werkprocessen (mede) optimaliseren.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek, te midden van leuke collega's. Verder bieden we je:

Geïnteresseerd in de vacature maar nog vragen? Geen probleem! Neem gerust contact op met teammanager Astrid Bieren via: of per mail:Functie:woonbegeleider / verpleegkundig
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2660 – 3606
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Senior Woonbegeleider / Verpleegkundige Yulius 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures