Vacature Geregistreerde Jeugdzorgprofessional

Geregistreerde Jeugdzorgprofessional in Sliedrecht

SKJ-registratie - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Advizo Academy

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Traineeship tot SKJ-geregistreerde Jeugdzorgprofessional

19 feb. 2024 geplaatst

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Nederland

Vast

€2379 - €3910

16 - 36 uur

Traineeship tot SKJ-geregistreerde Jeugdzorgprofessional

Nederland

€2379 - €3910

16 - 36 uur

Solliciteer direct

Dit wordt jouw functie

Als begeleider in de jeugdzorg ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van jongeren in verschillende leeftijden. Je creëert een veilige leefomgeving, begeleidt hen gedurende hun dagprogramma en ondersteunt de jongeren in het vergroten van hun zelfredzaamheid, dit doe je niet alleen maar samen met je team en de gedragswetenschapper op locatie. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke vraagstukken gericht op de jeugdzorg. Je brengt regelmaat aan in het dagelijks leven van je cliënten en tegelijkertijd verzeker je hen ervan dat zij er niet alleen voor staan.


Doordat je als jeugdzorg begeleider veel verantwoordelijkheid draagt, kan je werk soms veel van je vragen. Zorgen op dit niveau is topsport, dat weten wij. Daarom staat een team van zorgmanagers en planners altijd voor je klaar. Zij ondersteunen je met een luisterend oor, praktische begeleiding en persoonlijke coaching; je staat er dus nooit alleen voor. Ook gaan jij en je zorgmanager minimaal vier keer per jaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken en te kijken waarin je nog verder kunt groeien. Als onderdeel daarvan stimuleren we je om elk jaar meerdere trainingen te volgen.


Want als wij goed voor jou zorgen, kun jij je vanuit plezier, voldoening en energie richten op dat wat telt: de cliënt de allerbeste zorg bieden.


Ons traineeship is jouw op maat gemaakte route naar verschillende, uitdagende functies binnen de jeugdzorg. Je start als begeleider bij Careflex binnen de Jeugdzorg, waar je werkt op verschillende woon- en leefgroepen. Zo doe je ervaring op met de doelgroep en leer je vanuit de praktijk aan te sluiten bij wat een jongere en zijn/haar systeem nodig heeft. Deze ervaring is heel waardevol voor jouw werk als Jeugdprofessional, omdat het je leert vanuit verschillende oogpunten naar een gezin en diens specifieke situatie te kijken.


Terwijl je ervaring opdoet, bieden we je uitgebreide coaching en begeleiding. Daarnaast volg je trainingen en start je met een intensief traject tot jouw SKJ-registratie, verzorgd door een officieel opleidingsinstituut. Na het behalen van jouw SKJ-registratie kun je doorgroeien naar verschillende functies bij Advizo.


Als begeleider in de jeugdzorg ga je

 • Op projectbasis actief aan het werk binnen de jeugdzorg op jouw manier, waar bepaal jij in overleg met jouw zorgmanager;
 • Trainingen volgen en aan de slag met jouw ontwikkeltraject voor het behalen van jouw SKJ-registratie;
 • Afhankelijk van jouw tempo en ervaring binnen 1 tot 2 jaar jouw SKJ-registratie te behalen;
 • Ernaar toewerken door te groeien naar o.a. één van de volgende functies bij Advizo: Jeugdbeschermer, Medewerker Veilig Thuis of Ambulant begeleider.

Dit krijg je

 • Salaris tussen de € 2.379,- en € 3.910,- bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een vast contract waarbij je op projectbasis in dienst treedt bij verschillende opdrachtgevers naar keuze;
 • Vrijheid in hoeveel uren je per week werkt, zolang er genoeg tijd overblijft voor het behalen van jouw SKJ-registratie;
 • Investering in jouw professionele groei door volledige dekking van de kosten van het ontwikkeltraject en SKJ-registratie onder een studieovereenkomst;
 • 25% keuzebudget boven op jouw salaris dat je vrij kunt besteden;
 • De mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op jouw werk bent;
 • Persoonlijke coaching en begeleiding, intervisiebijeenkomsten en maatwerktrainingen zodat jij kunt blijven groeien.

Advizo hielp al vele anderen:

Door de hulp van Advizo heb ik eindelijk de overstap kunnen maken naar de jeugdzorg! Zij hebben mij heel goed weten te matchen met een organisatie en functie waar ik zelf nog nooit aan had gedacht. Ik heb de medewerkers (Berber en Melissa) ...

Dit heb jij

 • Ervaring in de complexe zorgverlening zoals in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, GGZ of gedragsproblematiek;
 • Een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 4;
 • Jij bent getraind in het omgaan met verbale en fysieke agressie;
 • Jij bent bereid om minimaal één uur van en naar je werk te reizen;
 • Je houdt van samenwerken en durft om hulp te vragen.

Jouw toegevoegde waarde

 • Jij draagt jouw steentje bij aan de jeugdzorg binnen verschillende organisaties;
 • Jij biedt veiligheid en structuur en jongeren binnen verschillende leeftijdscategorieën;
 • Jij bent een betrouwbare ander voor de jongeren waarmee je werkt.

Twijfel je nog of je geschikt bent voor een functie binnen ons traineeship? De belangrijkste persoonlijke eigenschappen waar we op letten zijn:


 • Je bent enthousiast, flexibel en je houdt van onverwachte situaties;
 • Je bent betrokken en betrouwbaar.

Tijdens het eerste gesprek kijken we altijd verder dan de functie waar je op solliciteert. Is dit traineeship toch niet het juiste pad voor jou? Geen probleem. Zien we op basis van je cv of het gesprek een andere richting of functie die naar verwachting beter bij jou past, dan adviseren we je hier uiteraard over.

Je staat er niet alleen voor

Bij Advizo krijg je als interim jeugdzorgprofessional de juiste begeleiding en ondersteuning. We bieden je vaste contactmomenten die in het teken staan van persoonlijke ontwikkeling. Ook word je als professional automatisch onderdeel van de Advizo Academy, waardoor je altijd up-to-date blijft in je vakgebied en prettig kunt blijven werken.


De organisatie en Advizo zorgen voor:

 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Persoonlijke begeleiding door een coach
 • Kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen
 • Toffe personeelsuitjes!

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg.

Functie:geregistreerde jeugdzorgprofessional
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2379 – 3910
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Advizo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Geregistreerde Jeugdzorgprofessional Advizo 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures