Vacature Psychiater

Psychiater in Dordrecht


De Polikliniek Dordrecht is een bruisende polikliniek vanwaar behandeling wordt geboden aan volwassen. Het betreft een geïntegreerd behandelaanbod op het gebied van psychiatrische en verslavingsproblematiek. De polikliniek is volop in ontwikkeling. We hebben de ambitie om in de regio een breed zorgaanbod te bieden waar mensen deskundige en betrokken hulpverlening ervaren.

Psychiater

Binnen onze multidisciplinaire teams heb je de medisch-psychiatrische regieverantwoordelijkheid voor de behandeling. Je behandelt individuele cliënten en neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten binnen de De Hoop ggz. Je geeft supervisie aan (verslavings)artsen en neemt deel aan verschillende soorten overleg binnen de teams vanuit een praktische, coachende en stimulerende rol. Je draagt bij aan de verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering van onze zorg.

• Werken vanuit je expertise en je geloof• Uitdagend en afwisselend werk met een pittige doelgroep• Groeien als professional en als mens• Betrokken christelijke collega's

Het is onze missie om mensen op weg te helpen naar een nieuw leven, gericht op herstel in de relatie God, zichzelf, de naaste en de schepping. Ben jij psychiater met dezelfde missie? Dan zou je een heel goede aanwinst voor ons team kunnen zijn!

Vacaturetype:
Contract
Werkuren:
Parttime, Fulltime
Sluitingsdatum:
15-02-2024
Locatie:
Dordrecht
Contactpersoon:
Tabitha Jumelet

M.
Homepage:
http://www.dehoop.org


Functie:psychiater
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Psychiater De Hoop 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures