Vacature Senior Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Senior Assistent Accountant Samenstelpraktijk in Sliedrecht

Sollicitatie deadline: 31-03-2024

Senior assistent accountant samenstelpraktijk

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-werk en -denkniveau

Solliciteer direct

Rust en ruimte om te ondernemen

Sollicitatie deadline: 29-02-2024

Senior assistent accountant samenstelpraktijk

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-werk en -denkniveau

Solliciteer direct

Jezelf verder ontwikkelen bij een kantoor waar de mens net zo belangrijk is als de cijfers? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht bepaal jij zelf hoe jouw carrière eruitziet. Als gevorderd assistent accountant samenstelpraktijk krijg jij alle mogelijkheid om je AA-titel te halen, manager te worden of je te specialiseren in een onderwerp als duurzaamheid. Ben je helemaal tevreden als assistent accountant? Ook prima, de keuze is aan jou.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

We ontdekken graag jouw talenten. Als senior assistent accountant samenstelpraktijk is het fijn als je veel verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed kunt samenwerken en communiceren. Dat komt de samenwerking met jouw samenstelteam ten goede. Natuurlijk verwachten we dat je cijfermatig inzicht hebt. Maar net zo belangrijk vinden we het dat jij vol enthousiasme nieuwe taken oppakt en steeds beter wil worden in wat je doet. Ook heb je:

Minimaal een hbo-werk- en -denkniveau.

Enkele jaren werkervaring in het vakgebied accountancy of een relevante achtergrond in het bedrijfsleven.

Jouw rol in het team als senior assistent accountant samenstelpraktijk

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van onze mkb-klanten. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven uit de bouw, scheepvaart, detailhandel of IT. Met jouw cijfers kunnen zij hun organisatie aansturen én maken ze optimaal gebruik van belastingvoordelen. Binnen jouw samenstelteam worden de taken verdeeld op basis van interesse en ervaring.

Als senior assistent accountant samenstelpraktijk houd jij je vooral bezig met:

Administratieve diensten

Verlenen van administratieve diensten.

"Ik kwam hier binnen met heel weinig ervaring. Alles wat mij toen is beloofd, heeft Hoek en Blok waargemaakt en ik heb volop groeikansen gekregen. De gezelligheid onder de collega's is waardoor ik hier nu al 15 jaar werk.

"

Harm , manager samenstelpraktijk

Check onze Hoek en Blok-ers

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega's maken we bij Hoek en Blok het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Je maakt onderdeel uit van 1 van onze 6 samenstelteams. Daarin werk je intensief samen met ongeveer 8 collega's. Jullie overleggen over de werkzaamheden, de beste Netflix-series en misschien ook wel over jullie voorbereiding op het volgende sportevenement. Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt

Durven doen!

Durven doen!Functie:assistent accountant samenstelpraktijk
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Senior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Hoek en Blok accountants 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures