Vacature Recruiter Externe Inhuur

Recruiter Externe Inhuur in Papendrecht

Recruiter Externe Inhuur

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Een afwisselende baan
 • Een springplank voor je carière
 • Onderdeel van een team

Make your mark

Bij de flexdeskdesk zijn onze recruiters de schakel tussen onze behoeften aan flexibel personeel en het aanbod in de arbeidsmarkt. Intern ben je adviseur voor inlenende managers en extern ben je eerste aanspreekpunt voor leveranciers zoals uitzendbureaus, brokers en zelfstandigen. Je houdt overzicht over en grip op het totale inleenproces van de organisatie en stuurt actief mee in de optimalisatie tussen kortlopende- en langdurige behoeften aan personeel. Hiermee ben je de smeerolie in het proces om steeds de benodigde expertise en capaciteit tijdig en tegen verantwoorde kosten aan te trekken. Door de grote verscheidenheid aan stakeholders binnen én buiten de organisatie is de sleutel tot succes in deze rol echt een verbinder zijn.

Uiteraard vinden we je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Deze rol bied je een goede positie waarin je de organisatie snel leert kennen. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar andere functies binnen het recruitmentteam, HR of daarbuiten. Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel!

Wat ga je doen als recruiter externe inhuur?

 • Actief ophalen van wervingsvraag binnen de verschillende Boskalis onderdelen en zorgen dat deze effectief en efficiënt de markt in gaan.

 • Managen van het recruitment proces tussen bureaus, interim professionals en inhurend manager.

 • Beheren van het administratieve proces rondom inhuur van extern personeel, met hierin een adviserende en sturende rol richting zowel inhurende teams als externe partners.

 • Meehelpen met de opbouw van de Boskalis Flexdesk, een actieve en creatieve houding wordt zeer gewaardeerd.

Wat breng je mee?

 • Werkervaring als Talent Sourcer, bureau- of Corporate Recruiter zijn een pré.

 • Bachelor werk- en denkniveau.

 • Goede beheersing van geschreven- en gesproken Engels, Nederlands is een pré.

 • Je haalt energie uit het gesprek, zowel telefonisch als face to face. Je bent resultaatgericht, maar ook dienstverlenend en het voeren van een strakke administratie zit in je aard.

 • Jij herkent je in de volgende persoonlijkheidskenmerken: nieuwsgierig, pro-actieve houding, gestructureerd, zelfstarter, georganiseerd en uitstekend stakeholder management.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en 5 collectieve vrij dagen (bij een fulltime dienstverband), een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding.
 • Carrièremogelijkheden : We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, een sportveld en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.

Extra informatie

 • Jouw team : Je komt te werken in onze Flexdesk, een onderdeel van het Global Talent Sourcing Team, werkzaam in Papendrecht. Binnen dit team hebben we collega's voor Recruitment, Campus & Young Talent Desk, Sourcing en Arbeidsmarktcommunicatie. Binnen het recent opgerichte Flexdesk team kom je te werken met 4 directe collega's en 1 manager.
 • Fulltime/ parttime: De functie is voor 32-40 uur per week.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.
 • Procedure : Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie te beantwoorden. Neem contact op met via .Functie:recruiter externe inhuur
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Recruiter Externe Inhuur Koninklijke Boskalis Westminster 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures