Vacature Reachtruck chauffeur

Reachtruck chauffeur in Bleskensgraaf Ca

Bedrijfsomschrijving

Dit dynamische bedrijf bestaat uit ongeveer 100 medewerkers, ligt in de regio van Rotterdam & Dordrecht, en behoort tot een van de modernste fabrieken in Europa. Binnen het bedrijf heerst een plezierige sfeer en zijn de werknemers trots op de mooie producten die ze leveren. Vanwege de werktijden is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio van Dordrecht zoeken wij een reachtruckchauffeur die geen moeite heeft met het orderpicken van kaasboxen. Andere werkzaamheden zijn o.a.:

 • Laden en lossen van de vrachtwagens met kazen;
 • Het brengen en halen van de kaasboxen uit het kaaspakhuis om te kazen te laten plastificeren of keren volgens planning. (het draaien gebeurt vol automatisch)
 • Controle van de kazen en signaleren en rapporteren als er schade ontstaan is;
 • Het meehelpen met het schoonmaken van de lijnen.

Al met al een leuke fulltime functie van 36 uur per week binnen een super modern bedrijf. De werkdagen zijn van maandag t/m zondag en je werkt altijd in 4-ploegendienst. De werktijden zijn van 06:00 - 14:00 uur, 14:00 - 22:00 uur en van 22:00 - 06:00 uur.

Functie-eisen

Jij hebt werkervaring op de reachtruck in een logistieke omgeving; verder herken jij je in onderstaande punten.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Geldig reachtruck certificaat of heftruckcertificaat en bereid om een reachtruck certificaat te behalen; 
 • Flexibel genoeg om ook andere taken in de expeditie uit te voeren.

Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en woont in de regio van Gorinchem, Dordrecht, Gouda of Capelle aan den IJssel i.v.m. reistijd en de werktijden. 

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een baan met toekomst bij een prachtig bedrijf. Hoewel je start via het uitzendbureau is er, bij goed functioneren, de mogelijkheid op een vaste baan. Daarnaast mag je verwachten: 

 • Bruto uurloon tussen €15,65 - €17,12 (afhankelijk van ervaring);
 • Ploegentoeslag tussen de 130% - 220% (afhankelijk van dagen tijden);
 • Reiskostenvergoeding € 0,21 cent de kilometer;
 • Opbouw van pensioen en vakantiegeld. 

Wil jij onderdeel worden van een hecht team en kan je op korte termijn starten? Reageer dan direct op deze vacature of bel ons even op 0183 664825. Functie:heftruck/reachtruckchauffeur
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2946 – 2946
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.vanstigt@werk.olympia.nl of Leontine van Stigt. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Reachtruck chauffeur Olympia 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures